Alle vergaderzalen in Averbode op een rij

De beste vergaderzalen in Averbode vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 28+ unieke vergaderzalen in Averbode. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

United MotorSports Company

Schrijf review Olen (4.8 km)

United MotorSports Company is ontstaan uit de passie van enkele verwoede racers die heel graag hun passie delen. We laten je meerijden met onze race-BMW M3 of onze Rally BMW 325i E30 maar even goed laten we je zelf het stuur nemen.

No Photo Available

Be-Housing - TRES bvba

Schrijf review Diest (6.7 km)

Bent u voor uw gasten, medewerkers, bezoekers, enz… op zoek naar betaalbare logeermogelijkheden voor uw toekomstige concerten of evenementen ? BE-HOUSING biedt u tal van mogelijkheden om te overnachten in Antwerpen, Brussel en Leuven!

KVC Westerlo

KVC Westerlo

Schrijf review Westerlo (8.4 km)

Unieke locatie, voetbalstadion, ideaal voor al uw grote en kleinere feesten en seminaries of exposities.

Torenhof

Torenhof

Schrijf review Westerlo (9.9 km)

Wij hebben aangepaste zalen en diverse formules voor iedere gelegenheid. Liever een zaal huren zonder catering? Ook dit is mogelijk!

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (9.9 km)

Het Sint-Jansbergklooster biedt een tot de verbeelding sprekend kader voor allerlei evenementen, bedrijfs-en privéfeesten, seminaries en workshops.

De Steyger

De Steyger

Schrijf review Aarschot (10.1 km)

De Steyger is een authentieke en multi inzetbare locatie gelegen in het groen nabij het centrum van Aarschot.

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (10.2 km)

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

Parochiezaal Stelen

Parochiezaal Stelen

Schrijf review Geel (11.1 km)

De zaal staat ter beschikken van particulieren voor feestjes, evenementen, koffietafels, ... maar evenzeer voor verenigingen voor ledenbijeenkomsten, teerfeesten, sporttrainingen, danslessen, fuiven, ...

's Hertogenmolens

's Hertogenmolens

Schrijf review Aarschot (11.5 km)

Vandaag huisvesten de Hertogenmolens naast een authentiek hotel ook een hedendaagse feest- en vergaderzaal voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden.

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review Geel (11.7 km)

Bij Huis ViventO vind je geen saaie zaaltjes zoals er dertien in een dozijn gaan, maar wel ruimtes die baden in een huiselijke sfeer. Met houten vloeren, veel lichtinval en klein tuintje.

La Source by 4Wings

La Source by 4Wings

Schrijf review Westerlo (12.8 km)

La Source is een state-of-the-art eventlocatie in Westerlo langs de autosnelweg Antwerpen-Hasselt, en via de fly-over in Geel ook vanuit Leuven of Turnhout makkelijk toegankelijk.

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (14.4 km)

APB Kamp C  Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review Westerlo (14.5 km)

Het energielaag conferentiecentrum De Basis is gelegen midden in het groene Westerlo op slechts twee kilometer van de E313. Het is de ideale locatie voor studiedagen, vergaderingen, teambuildings en opleidingen.

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review Geel (14.7 km)

In hotel Verlooy, gelegen in Geel in de Antwerpse Kempen zult u zich als gast direct thuis voelen. Hotel Verlooy koppelt de luxe, het comfort en de stijl van een groot hotel aan de meerwaarde van een kleinschalige omgeving, met een warm onthaal.

No Photo Available

Coffee & Wines Lola

Schrijf review Geel (14.9 km)

Bij Coffee & Wines Lola bieden we veelzijdige ruimtes aan die afgehuurd kunnen worden voor allerlei gelegenheden. Of je nu een viering, koffietafel, zakelijke meeting, of verjaardagsfeest plant, wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring.

Hartivert

Hartivert

Schrijf review Tielt-Winge (15.2 km)

Welkom bij Hartivert, het restaurant met het mooiste terras van Vlaams-Brabant, gelegen op het betoverende terrein van Winge Golf en Country Club.

De Proeverij

De Proeverij

Schrijf review Geel (15.6 km)

De ideale feestzaal en vergaderzaal. De feestzaal van De Proeverij is gelegen in een oude ciderstokerij en ademt een authentieke sfeer.

Den Bruul nv

Den Bruul nv

Schrijf review Geel (15.9 km)

Als klant weet u dat Den Bruul heel wat in petto heeft voor zijn gasten. Onze heerlijke Brochetterie, onze kleurrijke binnenspeeltuin en plezierige bowling vormen het geknipte decor voor etentjes, evenementen en teambuildings.

Meetingcentrum Eenheid

Meetingcentrum Eenheid

Schrijf review Wezemaal (16.1 km)

Meetingcentrum Eenheid is een veelzijdige eventlocatie in de groene long rond Leuven.

Craywinckelhof

Craywinckelhof

Schrijf review Lubbeek (16.7 km)

Craywinckelhof is een bijzondere evenementenlocatie met net dat tikkeltje meer. Ben je op zoek naar een feestzaal voor een speciale gelegenheid? Gevonden!

Parochiecentrum Hogen

Parochiecentrum Hogen

Schrijf review Geetbets (17.5 km)

Het parochiecentrum in Hogen is de ideale locatie voor eetdagen, voorstellingen, spelavonden, vergaderingen of privé-feesten.

Feestzaal Warande Ham

Feestzaal Warande Ham

Schrijf review Oostham (17.7 km)

Feestzaal Warande is gelegen in Ham in de bossen tussen Oostham en Leopoldsburg, op wandelafstand van zwembad De Merel.

Thiewinkel23

Thiewinkel23

Schrijf review Lummen (18.2 km)

Graag stel ik Thiewinkel23 even kort voor. Thiewinkel23 is een 30 jaren huis dat mooi gerenoveerd is. Je hebt ruimtes om de flexwerken, vergaderen, feesten.

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals (18.5 km)

Art Center Hugo Voeten is een multi-inzetbare en flexibele locatie die zich perfect en uitsluitend leent voor een breed scala aan business-to-business events.

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (18.8 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

Frame21 Herentals

Frame21 Herentals

Schrijf review Herentals (19.2 km)

De Frame21-vestiging in Herentals beschikt over 10.000 m2 inspirerende werkomgeving. Elk van onze locaties beschikt over modern uitgeruste vergaderzalen, stuk voor stuk smaakvol ingericht.

Sportoase Ter Heide Rotselaar

Sportoase Ter Heide Rotselaar

Schrijf review Rotselaar (19.4 km)

Naast onze sportfaciliteiten (zwembad, sporthal, groepslessen,...) waar Sportoase bekend om staat, bieden we 3 evenementenlocaties gelegen in Rotselaar in een natuurgebied vlakbij het meer van Rotselaar.

De Bloemfabriek

De Bloemfabriek

Schrijf review Geel (19.5 km)

Een creatieve ontmoetingsplaats op een unieke locatie. Een trekpleister voor alle seizoenen voor elk event in het midden van de oude fabriekssite van de Bloemmolens.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Averbode

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Averbode? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Averbode dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Averbode

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Averbode. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Averbode was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Averbode, Evenementenlocaties in Averbode, Feestzalen in Averbode, Trouwlocaties in Averbode

Jouw vergaderzaal in Averbode toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Averbode. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: