header

Vergaderzalen in Holsbeek

De origineelste vergaderzalen in Holsbeek vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Holsbeek!

Vergaderzalen in Holsbeek

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Holsbeek'.
 • reBoot

  reBoot

  Visual facilitation

  Lekker eten! Leuke workshop. Fantastische plaats. Aanrader...

  Evan Van Lissum - Ideator - 18/04/2019

 • reBoot

  reBoot

  Superopleiding

  Birte en Kris zorgen ervoor dat je u direct welkom voelt met hun open uitstraling en glimlach. Ik voelde me er goed bij en je wordt op en top verwend. Niet alleen met lekkere koffie, hapjes en een gezonde lunch maar ook met een kwaliteitsvolle opleiding en jarenlange ervaring. Een aanrader!

  Sofie Deckers - 01/04/2019

 • reBoot

  reBoot

  Perfect!

  - Zeer mooi gerenoveerde boot
  - Lekkere catering
  - Sympathieke gastheer
  - Vlotte communicatie
  - Voldoende parkeerplaats over de aanlegplaats
  - Originele toiletdeur :-)
  - Aanrader voor zomer én winter

  Mona Vandenberghe - VOLTA - 14/02/2019

 • reBoot

  reBoot

  Super super en nog een super

  Wij hebben met Amava vzw onze ontmoetingsdag gedaan bij reBoot. Super locatie met super mensen die ons tot in de puntjes gesoigneerd hebben. Een echte aanrader als locatie voor allerhande activiteiten.

  Stijn Meheus - Amava vzw - 10/01/2019

Vergaderzalen in Holsbeek

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Holsbeek? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je direct alle vergaderzalen in Holsbeek (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Holsbeek

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Holsbeek. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Holsbeek. Voor 'vergaderzaal Holsbeek' hebben we momenteel 17 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Holsbeek, Evenementenlocaties in Holsbeek, Feestzalen in Holsbeek, Trouwlocaties in Holsbeek

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!