header

Vergaderzalen in Bouwel

De mooiste vergaderzalen in Bouwel vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Bouwel!

Vergaderzalen in Bouwel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review 1.5 km


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review 7 km
APB Kamp C Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review 9.2 km

No Photo Available

Slootjenshoeve

Schrijf review 10.1 km

No Photo Available

Domein Martinus

Schrijf review 10.9 km
Kasteel Hallehof

Kasteel Hallehof

Schrijf review 12.1 km
Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review 12.6 km

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

No Photo Available

Grow Coaching, Coaching & Training

Schrijf review 12.8 km
La Source

La Source

Schrijf review 13.2 km

No Photo Available

de groene kaai

Schrijf review 13.3 km
Conventus - Jig Technologies bv

Conventus - Jig Technologies bv

Schrijf review 14.1 km

No Photo Available

APB Vormingscentrum

6 reviews 14.9 km
De Schuur - Meetingrooms

De Schuur - Meetingrooms

Schrijf review 15.5 km
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review 16.9 km

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review 17.1 km
den Eyck

den Eyck

Schrijf review 17.6 km

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review 18.9 km
AED Studios

AED Studios

10 reviews 19 km

Welkom bij AED Studios, de ideale locatie voor uw volgende business event. AED Studios biedt alle faciliteiten om uw gasten te entertainen in het meest complete mediacenter van Europa.

No Photo Available

Music Hall

Schrijf review 19 km
The Park

The Park

Schrijf review 19.6 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.75/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Bouwel'.
 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

 • APB Vormingscentrum

  Verblijf met leerlingen secundair in het kader van Filmexpeditie

  Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam, ontzettend goed onderhouden centrum. Heel fijn om hier op tweedaagse te komen met leerlingen: veilig, in de natuur, ruim, proper, lekkere maaltijden (variatie, ook voor vegetariërs!). De videostudio is gewoon fantastisch!

  kay lambrechts - school Denise Grésiac - 28/01/2019

 • APB Vormingscentrum

  Geweldige locatie met een zeer warme en behulpzame ontvangst

  Het is nu toch al een aantal jaren dat we op repetitieweekend gaan met onze harmonie in het vormingscentrum en telkens verloopt alles zeer vlot. Van reservatie (online) tot de laatste afspraken. Alles is zeer duidelijk en de mensen van het vormingscentrum zijn ook zeer bereikbaar in het geval er speciale vragen zijn. Ook voor het eten zijn ze zeer flexibel: vegetariërs, gluten allergie, lactose-intolerant, ... Allemaal geen probleem voor de keuken.
  Wij komen hier zeker nog terug.
  PS: voor muziekverenigingen: vraag zeker de animatiehal voor jullie repetities: meer dan voldoende ruim en een fantastische akoestiek.

  Stijn Weygaerts - KH Sint Hilarius Bierbeek - 29/10/2018

Vergaderzalen in Bouwel

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Bouwel? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je direct alle vergaderzalen in Bouwel (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Bouwel

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Bouwel. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Bouwel. Voor 'vergaderzaal Bouwel' hebben we momenteel 20 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Bouwel, Evenementenlocaties in Bouwel, Feestzalen in Bouwel, Trouwlocaties in Bouwel

Filters

Sorteer op afstand

Rond Bouwel

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties