header

Vergaderzalen in Herenthout

De origineelste vergaderzalen in Herenthout vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Herenthout!

Vergaderzalen in Herenthout

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review 4.7 km


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

No Photo Available

Slootjenshoeve

Schrijf review 7.6 km
Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review 7.7 km
APB Kamp C Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review 8 km
La Source

La Source

Schrijf review 12.5 km

No Photo Available

Domein Martinus

Schrijf review 13.9 km
De Schuur - Meetingrooms

De Schuur - Meetingrooms

Schrijf review 14 km
Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review 14.1 km

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

Kasteel Hallehof

Kasteel Hallehof

Schrijf review 15.3 km
Conventus - Jig Technologies bv

Conventus - Jig Technologies bv

Schrijf review 15.6 km

No Photo Available

Grow Coaching, Coaching & Training

Schrijf review 16.1 km
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review 16.3 km

No Photo Available

de groene kaai

Schrijf review 16.7 km

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review 17.1 km

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review 17.8 km

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review 18.2 km
AED Studios

AED Studios

10 reviews 18.7 km

Welkom bij AED Studios, de ideale locatie voor uw volgende business event. AED Studios biedt alle faciliteiten om uw gasten te entertainen in het meest complete mediacenter van Europa.

No Photo Available

Music Hall

Schrijf review 18.7 km

No Photo Available

APB Vormingscentrum

7 reviews 18.7 km

No Photo Available

De Krone vzw

Schrijf review 19 km
Het Melkhuisje

Het Melkhuisje

Schrijf review 19.1 km

Business as usual? Niet bij ons! Plan je binnenkort een vergadering, presentatie, product launch of ander event dan is het Melkhuisje de perfecte locatie voor elk bedrijf.

den Eyck

den Eyck

Schrijf review 19.2 km
Kasteel Sint-Michiels

Kasteel Sint-Michiels

Schrijf review 19.9 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 17 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Herenthout'.
 • APB Vormingscentrum

  Sprookjesklassen De Ark 2020 - 14/16 oktober

  Proficiat voor de veiligheidsmaatregelen die jullie overal voorzagen ifv Corona. Zowel in de gebouwen, gangen, toiletten, als in de eetzaal werden de nodige voorzieningen getroffen. Tijdens onze telefonische contacten (met de leerkrachten zelf) werd telkens op een vriendelijke en duidelijke wijze rekening gehouden met onze wensen. De aanpassingen voor de maaltijden voor sommige kinderen was prima in orde.
  De kamers en toiletten waren proper en netjes. De werknemers aan onthaal, poetsdienst, klusjesmannen, koks en keukenpersoneel waren steeds heel vriendelijk.
  We konden na 3 dagen weer zeer tevreden naar huis met heel wat mooie herinneringen. Dankjewel om dit mee mogelijk te maken.

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - Tiensesteenweg 190 - 30 - 19/10/2020

 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

 • APB Vormingscentrum

  Verblijf met leerlingen secundair in het kader van Filmexpeditie

  Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam, ontzettend goed onderhouden centrum. Heel fijn om hier op tweedaagse te komen met leerlingen: veilig, in de natuur, ruim, proper, lekkere maaltijden (variatie, ook voor vegetariërs!). De videostudio is gewoon fantastisch!

  kay lambrechts - school Denise Grésiac - 28/01/2019

Vergaderzalen in Herenthout

Op zoek naar een vergaderzaal in Herenthout? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je razendsnel alle vergaderzalen in Herenthout (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Herenthout

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Herenthout. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Herenthout. Voor 'vergaderzaal Herenthout' hebben we momenteel 23 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Herenthout, Evenementenlocaties in Herenthout, Feestzalen in Herenthout, Trouwlocaties in Herenthout

Filters

Sorteer op afstand

Rond Herenthout

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties