Alle vergaderzalen in Herselt op een rij

De beste vergaderzalen in Herselt vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke vergaderzalen in Herselt. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

APB Kamp C  Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review Westerlo (9.7 km)

Het energielaag conferentiecentrum De Basis is gelegen midden in het groene Westerlo op slechts twee kilometer van de E313. Het is de ideale locatie voor studiedagen, vergaderingen, teambuildings en opleidingen.

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (10 km)

La Source

La Source

Schrijf review Westerlo (10.5 km)

La Source is een state-of-the-art bistro/restaurant en eventlocatie in Westerlo langs de autosnelweg Antwerpen-Hasselt, en via de fly-over in Geel ook vanuit Leuven of Turnhout makkelijk toegankelijk.

Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review Geel (12.2 km)

Virtual Secret is een gespecialiseerd in Virtual reality escape room en VR arcade. Maar we zijn ook een ideale combinatie voor feestjes en vergaderingen.

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (12.4 km)

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review Geel (12.7 km)

Bij Huis ViventO vind je geen saaie zaaltjes zoals er dertien in een dozijn gaan, maar wel ruimtes die baden in een huiselijke sfeer. Met houten vloeren, veel lichtinval en klein tuintje.

No Photo Available

Be-Housing - TRES bvba

Schrijf review Diest (13.7 km)

Bent u voor uw gasten, medewerkers, bezoekers, enz… op zoek naar betaalbare logeermogelijkheden voor uw toekomstige concerten of evenementen ? BE-HOUSING biedt u tal van mogelijkheden om te overnachten in Antwerpen, Brussel en Leuven!

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals (13.9 km)

Het Art Center is een multi-inzetbare en flexibele locatie die zich perfect leent tot het onderbrengen van een breed scala aan bedrijfsevents. Door grote karaktervolle ruimtes is het Art Center uitermate geschikt voor uw events.

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review Geel (14.5 km)

In hotel Verlooy, gelegen in Geel in de Antwerpse Kempen zult u zich als gast direct thuis voelen. Hotel Verlooy koppelt de luxe, het comfort en de stijl van een groot hotel aan de meerwaarde van een kleinschalige omgeving, met een warm onthaal.

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (15.1 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review Grobbendonk (16.8 km)


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (16.9 km)

Het Sint-Jansbergklooster biedt een tot de verbeelding sprekend kader voor allerlei evenementen, bedrijfs-en privéfeesten, seminaries en workshops.

No Photo Available

Slootjenshoeve

Schrijf review Berlaar (16.9 km)

Feest voor 5 zintuigen. De bekoorlijke landelijke rust van Slootjenshoeve.

Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review Kasterlee (18 km)

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

Linkdistrict Haacht

Linkdistrict Haacht

Schrijf review Haacht (19.2 km)

LinkDistrict is gelegen in hartje Haacht en is een multifunctioneel gebouw dat kan gebruikt worden voor boardmeetings, workshops, teambuildings, fotoshoots, opnames, webinars, tentoonstellingen en events.

Top vergaderzalen in Herselt

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Herselt? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Herselt dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Herselt

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Herselt. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Herselt was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Herselt, Evenementenlocaties in Herselt, Feestzalen in Herselt, Trouwlocaties in Herselt

Jouw vergaderzaal in Herselt toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Herselt. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: