Alle trouwlocaties in Waalre op een rij

De beste trouwlocaties in Waalre vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke trouwlocaties in Waalre. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Vibes Eindhoven

Vibes Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (6.5 km)

Sinds januari 2023 is het Vibes Urban Sports Center gevestigd in het voormalig Beursgebouw Eindhoven. Het bekende gebouw, dat al eerder dienst deed als evenementenlocatie in centrum Eindhoven, heeft met de komst van Vibes weer een actieve functie gekregen

OST Eindhoven

OST Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (8.4 km)

Het is een hectische wereld en om creatief te zijn of te ontspannen heb je soms gewoon wat ruimte nodig. Dat is wat we hebben, een mooie ruimte.

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Schrijf review Eindhoven (9 km)

Het Ketelhuis is een unieke locatie voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, herdenkingsdienst, ...

Kasteel Heeze

Kasteel Heeze

Schrijf review Heeze (9.7 km)

Een van de belangrijkste rijksmonumenten van Nederland als feestlocatie: Kasteel Heeze biedt u vele mogelijkheden!

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

Schrijf review Hoogeloon (10.2 km)

Feesten & Vergaderen op Landgoed de Biestheuvel Hebt u binnenkort iets te vieren? En bent u in Brabant op zoek naar een geschikte locatie om een onvergetelijk feestje te bouwen? Of zoekt u een perfecte plek om in alle rust te vergaderen?

No Photo Available

Studio Boxx

Schrijf review Nuenen (10.5 km)

Door de flexibele uitstraling, zijn onze ruimtes geschikt voor bedrijfspresentaties, huwelijksfeesten, kerstborrels, teambuilding-sessies, diners etc.

Restaurant Kasteel Henkenshage

Restaurant Kasteel Henkenshage

Schrijf review Best (12.9 km)

Uit eten bij Kasteel Henkenshage is net even anders dan normaal! Dit natuurlijk vanwege de unieke locatie en de diverse ruimtes waarin u kunt reserveren, maar ook zeker omdat we het culinair net een tikkeltje anders doen.

Restaurant Denheuvel

Restaurant Denheuvel

Schrijf review Mierlo (13 km)

Onze verschillende zalen bieden ook alle mogelijkheden voor vergaderingen en feesten tot 250 personen! Wij bieden ook verschillende activiteiten aan zoals Oud Hollandse spelen, Indoor Curling, XL games, GPS wandel- en fietstochten en nog veel meer.

Quatre Bras

Quatre Bras

Schrijf review Best (14.7 km)

Quatre Bras is het gezelligste en meest smaakvolle restaurant in Best. En als u voor een grotere groep mensen een verjaardag, bruiloft, ... of zakelijk event wilt organiseren, staat onze onlangs vernieuwde zaal tot uw beschikking.

No Photo Available

De Koning Helmond

Schrijf review Helmond (16 km)

Bij de Koning stelt u persoonlijk een gewenst feestprogramma samen uit diverse ruime arrengementsmogelijkheden. Tevens zijn wij trouwlocatie van de gemeente Helmond.

De Cacaofabriek

De Cacaofabriek

Schrijf review Helmond (17.3 km)

Een industrieel pand, hoog, veel glas & licht met gigantisch veel mogelijkheden.

Eigentijdserf

Eigentijdserf

Schrijf review Westelbeers (18.4 km)

Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven midden in de natuur van de Brabantse Kempen. 

Feestzaal de oude smederij

Feestzaal de oude smederij

Schrijf review Someren (18.4 km)

Sinds 1849 zijn wij in het centrum van Someren gevestigd. Onze unieke locatie kan gebruikt worden voor feesten, bedrijfspresentaties, babyborrels, dagbesteding en diversen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Waalre

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Waalre? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Waalre dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Waalre

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Waalre. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Waalre was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Waalre, Evenementenlocaties in Waalre, Feestzalen in Waalre, Vergaderzalen in Waalre

Jouw trouwlocatie in Waalre toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Waalre. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: