Alle trouwlocaties in Velp op een rij

De beste trouwlocaties in Velp vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke trouwlocaties in Velp. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord

Schrijf review De Steeg (4.3 km)

Onze verschillende ruimtes zijn geschikt voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Voor een klein gezelschap tot een groep van 450 gasten. Het landgoed is hiervoor 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar.

No Photo Available

Maksim Partycentrum

Schrijf review Westervoort (4.6 km)

Zalencentrum Maksim. U bent aan het juiste adres voor al uw partijen, vergaderingen, bruiloften en andere feestelijke en zakelijke aangelegenheden. Ons zalencentrum is al jarenlang een begrip in de regio Arnhem/Nijmegen, dankzij onze jarenlange ervaring,

No Photo Available

De Eusebiuskerk Arnhem

Schrijf review Arnhem (6.6 km)

No Photo Available

Zalencentrum Theothorne

Schrijf review Dieren (9 km)

Theothorne beschikt over drie zalen, een tussencafé en een zeer eigentijds ingericht Grand café. De zalen van Theothorne zijn uitermate geschikt voor het geven van uw partij, bedrijfsfeest, bijeenkomst, congres, presentatie of vergadering.

Landgoed Groot Warnsborn ****

Landgoed Groot Warnsborn ****

Schrijf review Arnhem (9.3 km)

Samen met Oranjerie een unieke lokatie voor verschillende soorten bijeenkomsten.

No Photo Available

Kasteel Engelenburg

Schrijf review Brummen (13.6 km)

Kasteel Engelenburg was vele eeuwen de buitenplaats voor de adel en patriotten. Tegenwoordig is ons Kasteel een pleisterplaats voor levensgenieters waar de rijke geschiedenis de basis vormt: In onze hotelkamers, restaurant, conferentie zalen en diner salo

No Photo Available

Herenboerderij De Hucht

Schrijf review Elst (13.9 km)

Bilderberg Kasteel Doorwerth

Bilderberg Kasteel Doorwerth

Schrijf review Doorwerth (14.9 km)

In een van de mooiste burchten die ons land rijk is, vlakbij Arnhem en de Veluwe, worden meetings en events een ware belevenis. Informeel vergaderen in de historische tuigkamer.

Fort Lent

Fort Lent

Schrijf review Lent / Nijmegen (17.2 km)

Fort Lent heeft een grote reputatie in het op-en-top verzorgen van unieke business events en originele bedrijfsfeesten. Dat doen wij voor kleine gezelschappen, maar ook grotere gezelschappen tot 800 personen.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Schrijf review Nijmegen (18 km)

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

16e eeuws partycenter Old Cave

16e eeuws partycenter Old Cave

Schrijf review Nijmegen (19.2 km)

Voor wie echt iets bijzonders zoekt is Old Cave de locatie bij uitstek .Dit unieke eeuwen oude pand bied voor elk feest wat wils.

Top trouwlocaties in Velp

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Velp? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Velp dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Velp

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Velp. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Velp was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Velp, Evenementenlocaties in Velp, Feestzalen in Velp, Vergaderzaal in Velp

Jouw trouwlocatie in Velp toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Velp. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: