Alle trouwlocaties in Maldegem op een rij

De beste trouwlocaties in Maldegem vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke trouwlocaties in Maldegem. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

De Commanderie

De Commanderie

Schrijf review Maldegem (1.7 km)

Wilt u de ultieme beleving voor uw huwelijk, bedrijfsevenement of feest? Bij Feest- en Eventzaal De Commanderie is het mogelijk om uw event samen te stellen naar uw persoonlijke wensen.

No Photo Available

De Plaetsemolen

Schrijf review Oedelem (7.6 km)

Uw feest in een uniek decor. De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal.

de Peignage

de Peignage

Schrijf review Eeklo (8.3 km)

Feestzalen op een unieke historische locatie. De gebouwen in Eeklo van de voormalige wolkammerij de Peignage zijn ideaal voor het organiseren van jouw feest of event

Kasteel van Moerkerke

Kasteel van Moerkerke

Schrijf review Moerkerke-Damme (8.8 km)

Het kasteel van Moerkerke biedt u een hartverwarmende omgeving temidden van een historisch kader. Het eeuwenoude gebouw en prachtige park zijn op vandaag helemaal afgestemd om aan uw wildste feestideeën te voldoen.

The Lounge

The Lounge

Schrijf review Eeklo (9.4 km)

The Lounge is een multifunctionele zaal waar sfeer centraal staat. U kan ervoor kiezen om enkel onze zaal af te huren of om een totaalconcept te laten uitwerken door ons team van creatieve en ervaren event organizers.

Park Adrem

Park Adrem

Schrijf review Eeklo (10.4 km)

Gelegen in het groene Heldenpark, bevindt zich het oude koetshuis “Park Adrem”. In 2021 is het koetshuis volledig verbouwd en omgetoverd tot een prachtige feestlocatie waar u kan genieten van een idyllische setting voor elke feestgelegenheid in een uniek

Castellum Brugge-Oostkamp

Castellum Brugge-Oostkamp

Schrijf review Oostkamp (13.6 km)

Discreet vergaderen en evenementen organiseren in het unieke kader van het privé kasteeldomein.

No Photo Available

Hotel Van der Valk Brugge - Oostkamp

Schrijf review Oostkamp (14.1 km)

De 4 sfeervol ingerichte zalen van Van der Valk Hotel Brugge Oostkamp zijn ideaal voor een zakelijke bijeenkomst maar ook voor een receptie, bruiloft of privé diner. Tevens beschikken we over 3 vergaderkamers.

La Brugeoise

La Brugeoise

Schrijf review Brugge (14.2 km)

La Brugeoise is een nieuwe en unieke eventlocatie, strategisch gelegen aan het station van Brugge. Het oude fabriekspand behoort toe tot het weinig bewaarde industriële erfgoed in Vlaanderen.

No Photo Available

Golfclub Oostburg

Schrijf review Oostburg (14.8 km)

Golfclub Oostburg beschikt over een prachtige 18-holes parcours met een unieke fauna en flora. Bovendien biedt 'De Brugse Vaart' verschillende accommodaties voor huwelijksfeesten, vergaderingen en seminaries.

Beirtjeshoeve

Beirtjeshoeve

Schrijf review Lievegem (15.8 km)

De Beirtjeshoeve is een familie restaurant en is zonder twijfel de ideale plek om: familiefeesten, communies, personeelsfeesten en verjaardagsfeesten te laten doorgaan.

No Photo Available

Sanderushuis

Schrijf review Sleidinge (18.4 km)

Het Sanderushuis is veel meer dan een prettig lokaal. Naast de mooie gelagzaal in oud-Vlaamse stijl is er ook de gezellige feestzaal. Het Sanderushuis verzorgt maaltijden voor alle gelegenheden, organiseert feesten en banketten.

Klokhof Loppem

Klokhof Loppem

Schrijf review Zedelgem (18.5 km)

Klokhof Loppem, een unieke locatie voor de organisatie van uw feesten:  doopfeest, babyborrel, communie, verloving en huwelijk, jubileum, familiedag, receptie, ... 

Lebeau Hotel Zoute

Lebeau Hotel Zoute

Schrijf review Knokke-Zoute (19.4 km)

Lebeau Hotel is een uiterst charmant villahotel dat de legendarische faam van het Zoute alle eer aandoet. Knokke-Heist is ongetwijfeld de perfecte uitvalsbasis voor uw seminarie, incentive of meeting. Lebeau beschikt over een vergader- en seminariruimte.

Mauritshof

Mauritshof

Schrijf review IJzendijke (19.6 km)

Mauritshof... Dé locatie in Zeeuws Vlaanderen voor al uw feesten, vergaderingen en groepsbijeenkomsten. Ons professionele team verzorgt het tot in de puntjes! Onze vier zalen zijn geschikt voor de organisatie van tal evenementen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Maldegem

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Maldegem? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Maldegem dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Maldegem

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Maldegem. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Maldegem was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Maldegem, Evenementenlocaties in Maldegem, Feestzalen in Maldegem, Vergaderzalen in Maldegem

Jouw trouwlocatie in Maldegem toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Maldegem. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: