Alle trouwlocaties in Oostwinkel op een rij

De beste trouwlocaties in Oostwinkel vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 20+ unieke trouwlocaties in Oostwinkel. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

The Lounge

The Lounge

Schrijf review Eeklo (3.6 km)

THE LOUNGE is een exclusieve en unieke event-, amusement- en feestruimte in hartje Eeklo.

No Photo Available

Beirtjeshoeve

Schrijf review Lievegem (6.9 km)

De Beirtjeshoeve is een familie restaurant en is zonder twijfel de ideale plek om: familiefeesten, communies, personeelsfeesten en verjaardagsfeesten te laten doorgaan.

De Commanderie

De Commanderie

Schrijf review Maldegem (8.1 km)

Wilt u de ultieme beleving voor uw huwelijk, bedrijfsevenement of feest? Bij Feest- en Eventzaal De Commanderie is het mogelijk om uw event samen te stellen naar uw persoonlijke wensen.

No Photo Available

Sanderushuis

Schrijf review Evergem-Sleidinge (9.5 km)

Het Sanderushuis is veel meer dan een prettig lokaal. Naast de mooie gelagzaal in oud-Vlaamse stijl is er ook de gezellige feestzaal. Het Sanderushuis verzorgt maaltijden voor alle gelegenheden, organiseert feesten en banketten.

No Photo Available

Salons Hof ter Beke

Schrijf review Drongen (11.8 km)

Sfeervolle salons voor intiem dineren tot grote feestelijkheden. Huwelijksfeesten, cocktails, banketten, gelegenheidsfeesten: wij maken van al uw feesten en bijeenkomsten een onvergetelijke gebeurtenis.

No Photo Available

Blanc Fixe

Schrijf review Drongen (13.9 km)

Blanc Fixe is gevestigd in de Oude Kleurfabriek te Drongen en is de ideale locatie voor tal van evenementen.

ArtCube

ArtCube

Schrijf review Gent (15 km)

ArtCube isn't just another event venue, that's the least you can say. The venue combines industrial charm from the late 1900's with state of the art technology.

No Photo Available

Gaston

Schrijf review Gent (15 km)

Een bedrijfsreceptie, business seminar of teambuilding event? Met zijn strategische ligging en ruime parkeergelegenheden, leent Gaston zich uitstekend voor elk type corporate event.

Feestzaal della Faille Goed

Feestzaal della Faille Goed

Schrijf review Nevele (15 km)

De hoeve 'della Faille Goed' is eeuwenlang in het bezit geweest van de heren van Nevele. Deze unieke locatie wordt u aangeboden voor zaalverhuur voor uw familiefeesten, recepties, vergaderingen of bedrijfsevenementen.

No Photo Available

Bar Oswald - Feestzaal Partizan

Schrijf review Gent (15.7 km)

Verjaardagsfeestje, babyborrel, after work, receptie,... Of gewoon party, paryy, Partizan ?!

Red Loft

Red Loft

Schrijf review Gent (15.8 km)

Bij Red Loft kan je in een warme, huiselijke setting komen vergaderen, feesten, lezingen geven etc.

Kantien

Kantien

Schrijf review Gent (16 km)

De kracht van zaal 'Kantien', los van zijn unieke locatie aan het water (watersportbaan - Gent), is de kleinschaligheid zodat we zeer persoonlijk maatwerk kunnen leveren voor uw bedrijfsfeest, conferentie, seminarie, trouwfeest of familiefeest.

NH Gent Belfort

NH Gent Belfort

Schrijf review Gent (16.5 km)

Onze 10 seminariezalen kunnen een capaciteit aan vanaf 5 personen tot en met 400 personen in theaterstijl. Wij beschikken ook over een prachtige Middeleeuwse crypte dat perfect is voor elk feest.

De Foyer

De Foyer

Schrijf review Gent (16.6 km)

In de schaduw van Sint-Baafs? Onder de statige voet van het Belfort. In het unieke kader van de NTG schouwburg. Het schoon verdiep. Gemoedelijk en gezellig dineren in een historisch kader?

Auberge du pêcheur

Auberge du pêcheur

Schrijf review Sint-Martens-Latem (16.8 km)

Auberge du Pêcheur is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem. De locatie biedt u een combinatie van hotel, brasserie, event- en vergadermogelijkheden vlak aan de oevers van de Leie.

Foodies Arena

Foodies Arena

Schrijf review Gent (16.9 km)

Foodies Arena is de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement of een privé-evenement tot 100 personen. We hebben 6 vergaderruimtes en twee ruimtes voor evenementen.

Le Bateau

Le Bateau

Schrijf review Gent (17.2 km)

Le Bateau is speciaal ontworpen om een zo ruim mogelijk aanbod van evenementen aan te kunnen. Ons sober, maar stijlvol interieur kan de achtergrond zijn voor een belangrijke business meeting of een onvergetelijk verjaardagsfeest.

No Photo Available

Kasteel van Moerkerke

Schrijf review Moerkerke-Damme (17.7 km)

Het kasteel van Moerkerke biedt u een hartverwarmende omgeving temidden van een historisch kader. Het eeuwenoude gebouw en prachtige park zijn op vandaag helemaal afgestemd om aan uw wildste feestideeën te voldoen.

S.M.A.K.

S.M.A.K.

Schrijf review gent (17.7 km)

Buiten de openingsuren van het museum staat SMAKcafé ter beschikking van bedrijven en particulieren als uniek decor voor allerlei events.

Souplex

Souplex

Schrijf review Deinze (19.3 km)

De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent... Souplex is dé locatie!

Top trouwlocaties in Oostwinkel

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Oostwinkel? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Oostwinkel dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Oostwinkel

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Oostwinkel. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Oostwinkel was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Oostwinkel, Evenementenlocaties in Oostwinkel, Feestzalen in Oostwinkel, Vergaderzalen in Oostwinkel

Jouw trouwlocatie in Oostwinkel toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Oostwinkel. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: