header

Trouwlocaties in Zottegem

De mooiste trouwlocaties in Zottegem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Zottegem!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in Zottegem'.
 • Edville Academy

  Edville Academy

  Out of the box

  De Edville Academiy is een out-of-the-box eventruimte in een architecturale parel. Goede ontvangst en service van een enthousiast team, dat je event uniek en representabel maakt. Toppertje! Bedankt!

  Alexander Van Britsom - BRITSOM PHILIPS - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Top locatie

  Dit aangenaam verblijf inclusief vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader! Alsook de bereikbaarheid en de groene omgeving. Voor herhaling vatbaar

  Gert Hoebies - N V Randy Raket - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  aangenaam verrast

  Aanvankelijk sceptisch maar door de ontspannen sfeer van de omgeving en de medewerkers smolt die als sneeuw voor de zon. Gemakkelijk bereikbaar via zowel de E40 als de E17 maakte het voor iedereen eenvoudig op locatie te geraken. Dank je!

  Andries Tiels - REX - 10/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Toplocatie

  Zeer mooie eventspace. Klassevol ingericht. Aanrader!

  Jan Coussement - 09/01/2019

Trouwlocaties in Zottegem

Op zoek naar een trouwlocatie in Zottegem? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je meteen alle trouwlocaties in Zottegem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Zottegem

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een trouwlocatie in Zottegem. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle trouwlocaties in de buurt van Zottegem. Voor 'trouwlocatie Zottegem' hebben we momenteel 25 opties.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de kijker.

Relevante links: Trouwlocaties in de provincie Oost-Vlaanderen, Evenementenlocaties in Zottegem, Feestzalen in Zottegem, Vergaderzalen in Zottegem

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!