header

Trouwlocaties in Drongen

De beste trouwlocaties in Drongen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Drongen!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in Drongen'.
 • Edville Academy

  Edville Academy

  Out of the box

  De Edville Academiy is een out-of-the-box eventruimte in een architecturale parel. Goede ontvangst en service van een enthousiast team, dat je event uniek en representabel maakt. Toppertje! Bedankt!

  Alexander Van Britsom - BRITSOM PHILIPS - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Top locatie

  Dit aangenaam verblijf inclusief vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader! Alsook de bereikbaarheid en de groene omgeving. Voor herhaling vatbaar

  Gert Hoebies - N V Randy Raket - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  aangenaam verrast

  Aanvankelijk sceptisch maar door de ontspannen sfeer van de omgeving en de medewerkers smolt die als sneeuw voor de zon. Gemakkelijk bereikbaar via zowel de E40 als de E17 maakte het voor iedereen eenvoudig op locatie te geraken. Dank je!

  Andries Tiels - REX - 10/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Toplocatie

  Zeer mooie eventspace. Klassevol ingericht. Aanrader!

  Jan Coussement - 09/01/2019

Trouwlocaties in Drongen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Drongen? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle trouwlocaties in Drongen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Drongen

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een trouwlocatie in Drongen. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle trouwlocaties in de buurt van Drongen. Voor 'trouwlocatie Drongen' hebben we momenteel 22 alternatieven.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de spotlight.

Relevante links: Trouwlocaties in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Drongen, Evenementenlocaties in Drongen, Feestzalen in Drongen, Vergaderzalen in Drongen

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!