Alle trouwlocaties in Sint-Eloois-Vijve op een rij

De beste trouwlocaties in Sint-Eloois-Vijve vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 18+ unieke trouwlocaties in Sint-Eloois-Vijve. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (3.2 km)

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Feestzalen Vaernewijck

Feestzalen Vaernewijck

Schrijf review Kuurne (8.6 km)

Onze familiezaak is gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak van uw sfeervol feest, verzorgde receptie of professionele meetings.

Lystoire bvba

Lystoire bvba

Schrijf review Bavikhove (8.8 km)

In lystoire kunt u terecht voor al uw evenementen. Deze karaktervolle villa is gelegen in de Leiestreek en beschikt over 2 zalen elk voor maximum 120 personen en privacy gegarandeerd.

Domein Maelstede

Domein Maelstede

Schrijf review Kuurne (9.5 km)

Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn de ideale plaatsen voor de meest uiteenlopende events: recepties, personeels- en bedrijfsfeesten, seminaries, presentaties, productvoorstellingen, modeshows en conferenties.

Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck

Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck

Schrijf review Emelgem (Izegem) (11.5 km)

'Het Bierkasteel' is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar u letterlijk en figuurlijk kan proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen…

AGB BUDA

AGB BUDA

Schrijf review Kortrijk (12.2 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

Kasteel Blauwhuis

Kasteel Blauwhuis

Schrijf review Izegem (12.3 km)

Naast allerhande evenementen kunt u ook terecht bij Het Blauwhuis voor vergaderingen, seminaries, workshops, teambuildings, lezingen, enzoverder.

Souplex

Souplex

Schrijf review Deinze (12.6 km)

De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent... Souplex is dé locatie!

Feestzaal della Faille Goed

Feestzaal della Faille Goed

Schrijf review Vinkt (12.7 km)

De hoeve 'della Faille Goed' is eeuwenlang in het bezit geweest van de heren van Nevele. Deze unieke locatie wordt u aangeboden voor zaalverhuur voor uw familiefeesten, recepties, vergaderingen of bedrijfsevenementen.

Hostellerie Klokhof

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (15.7 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

Yzabar

Yzabar

Schrijf review Wevelgem (15.8 km)

yzabar verwelkomt jullie voor al uw feesten, traditioneel, walking diner, buffetten, streetfood.

Alta ripa

Alta ripa

Schrijf review Avelgem – Outrijve (16.4 km)

Sedert meer dan 50 jaar verzorgt 'Alta Ripa' zowel de meest prestigieuze banketten, huwelijksfeesten als gezellige familiebijeenkomsten.

Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (18.2 km)

Cortina biedt een indrukwekkende feestinfrastructuur met diverse zalen, wintertuin en tuinen.

Auberge du Pêcheur

Auberge du Pêcheur

Schrijf review Sint-Martens-Latem (18.3 km)

Auberge du Pêcheur is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem. De locatie biedt u een combinatie van hotel, brasserie, event- en vergadermogelijkheden vlak aan de oevers van de Leie.

Katelijnenhof

Katelijnenhof

Schrijf review Roeselare - Beveren (18.8 km)

Deze sfeervolle locatie biedt u twee mooie, gezellige feestzalen met tuin aan van 20 tot 120 personen. Recepties tot 220 personen.

Fabriekspand

Fabriekspand

Schrijf review Roeselare (18.9 km)

Het Fabriekspand is de uitgelezen kader voor exclusieve, uiterst persoonlijke feesten. Naast een hippe bar, het kloppend hart van het pand, met weergaloos uitzicht op de grote zaal, bestaat het Fabriekspand uit meerdere ruimten, groot en klein.

Paul de Pierre

Paul de Pierre

Schrijf review Maarkedal (19.6 km)

Vernieuwde gastronomische zaak met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen.

Barcelo

Barcelo

Schrijf review Roeselare (19.6 km)

Barcelo is gehuisvest in een oude juteweverij. Het fabriekspand is gelegen in een mooie rustige buurt in volle ontwikkeling. Het uniek decor zorgt voor een niet te vergelijken ervaring. Onze houten vloer is ideaal voor een gezellig dansfeest.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Sint-Eloois-Vijve

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Sint-Eloois-Vijve? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Sint-Eloois-Vijve dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Sint-Eloois-Vijve

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Sint-Eloois-Vijve. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Sint-Eloois-Vijve was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Sint-Eloois-Vijve, Evenementenlocaties in Sint-Eloois-Vijve, Feestzalen in Sint-Eloois-Vijve, Vergaderzalen in Sint-Eloois-Vijve

Jouw trouwlocatie in Sint-Eloois-Vijve toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Sint-Eloois-Vijve. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: