Alle trouwlocaties in Beernem op een rij

De beste trouwlocaties in Beernem vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke trouwlocaties in Beernem. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

De Plaetsemolen

Schrijf review Oedelem (1.9 km)

Uw feest in een uniek decor. De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal.

Castellum Brugge-Oostkamp

Castellum Brugge-Oostkamp

Schrijf review Oostkamp (5.6 km)

Discreet vergaderen en evenementen organiseren in het unieke kader van het privé kasteeldomein.

No Photo Available

Hotel Van der Valk Brugge - Oostkamp

Schrijf review Oostkamp (5.9 km)

De 4 sfeervol ingerichte zalen van Van der Valk Hotel Brugge Oostkamp zijn ideaal voor een zakelijke bijeenkomst maar ook voor een receptie, bruiloft of privé diner. Tevens beschikken we over 3 vergaderkamers.

La Brugeoise

La Brugeoise

Schrijf review Brugge (8.2 km)

La Brugeoise is een nieuwe en unieke eventlocatie, strategisch gelegen aan het station van Brugge. Het oude fabriekspand behoort toe tot het weinig bewaarde industriële erfgoed in Vlaanderen.

De Commanderie

De Commanderie

Schrijf review Maldegem (10.2 km)

Wilt u de ultieme beleving voor uw huwelijk, bedrijfsevenement of feest? Bij Feest- en Eventzaal De Commanderie is het mogelijk om uw event samen te stellen naar uw persoonlijke wensen.

Kasteel van Moerkerke

Kasteel van Moerkerke

Schrijf review Moerkerke-Damme (10.2 km)

Het kasteel van Moerkerke biedt u een hartverwarmende omgeving temidden van een historisch kader. Het eeuwenoude gebouw en prachtige park zijn op vandaag helemaal afgestemd om aan uw wildste feestideeën te voldoen.

Klokhof Loppem

Klokhof Loppem

Schrijf review Zedelgem (10.5 km)

Klokhof Loppem, een unieke locatie voor de organisatie van uw feesten:  doopfeest, babyborrel, communie, verloving en huwelijk, jubileum, familiedag, receptie, ... 

de Peignage

de Peignage

Schrijf review Eeklo (15.7 km)

Feestzalen op een unieke historische locatie. De gebouwen in Eeklo van de voormalige wolkammerij de Peignage zijn ideaal voor het organiseren van jouw feest of event

Feestzaal D'Hofstee

Feestzaal D'Hofstee

Schrijf review Meetkerke (16.8 km)

Feestzaal D'Hofstee is landelijk gelegen tussen Brugge en de Kust. Prachtige Binnenplaats met Beeldfontein en Waterpartijen.

The Lounge

The Lounge

Schrijf review Eeklo (16.9 km)

The Lounge is een multifunctionele zaal waar sfeer centraal staat. U kan ervoor kiezen om enkel onze zaal af te huren of om een totaalconcept te laten uitwerken door ons team van creatieve en ervaren event organizers.

Park Adrem

Park Adrem

Schrijf review Eeklo (17.9 km)

Gelegen in het groene Heldenpark, bevindt zich het oude koetshuis “Park Adrem”. In 2021 is het koetshuis volledig verbouwd en omgetoverd tot een prachtige feestlocatie waar u kan genieten van een idyllische setting voor elke feestgelegenheid in een uniek

Feestzaal della Faille Goed

Feestzaal della Faille Goed

Schrijf review Vinkt (18.7 km)

De hoeve 'della Faille Goed' is eeuwenlang in het bezit geweest van de heren van Nevele. Deze unieke locatie wordt u aangeboden voor zaalverhuur voor uw familiefeesten, recepties, vergaderingen of bedrijfsevenementen.

Cultuurhuis De Keizer

Cultuurhuis De Keizer

Schrijf review Lichtervelde (19.3 km)

Welkom in Cultuurhuis De Keizer, de bruisende evenementenlocatie in het hart van West Vlaanderen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Beernem

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Beernem? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Beernem dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Beernem

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Beernem. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Beernem was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Beernem, Evenementenlocaties in Beernem, Feestzalen in Beernem, Vergaderzalen in Beernem

Jouw trouwlocatie in Beernem toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Beernem. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: