Alle trouwlocaties in Lessines op een rij

De beste trouwlocaties in Lessines vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke trouwlocaties in Lessines. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Traiteur Hof ter Teirlinck

Schrijf review Oudenaarde Mater (15.1 km)

Feestzaal - traiteur Hof ter Teirlinck.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (15.3 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

No Photo Available

La Reserve

Schrijf review Petit-Enghien (16 km)

Deze elegante villa van klassieke stijl is strategisch gelegen in het centrum van België en op de taalgrens (Lettelingen/ Petit-Enghien is tweetalig).

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (16.6 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (17.8 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Paul de Pierre

Paul de Pierre

Schrijf review Maarkedal (18.4 km)

Vernieuwde gastronomische zaak met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen.

Newjust

Newjust

Schrijf review Ronse (18.4 km)

Villa Madonna is een authentiek en historisch erfgoeddomein die baadt in een heerlijke art-nouveau sfeer. Villa Madonna is gelegen op de legendarische Kruisberg in de Vlaamse Ardennen.

Studio 'S

Studio 'S

Schrijf review Zottegem (19.9 km)

Studio 'S is een gloednieuwe uiterst professioneel uitgerust eventlocatie. We beschikken over 20 jaar ervaring in ons productioneel en technisch team.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Lessines

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Lessines? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Lessines dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Lessines

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Lessines. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Lessines was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Lessines, Evenementenlocaties in Lessines, Feestzalen in Lessines, Vergaderzalen in Lessines

Jouw trouwlocatie in Lessines toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Lessines. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: