Alle trouwlocaties in Obigies op een rij

De beste trouwlocaties in Obigies vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke trouwlocaties in Obigies. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

le75

le75

Schrijf review Tournai (8.1 km)

Een ontvangstruimte, een bar, een keuken en een tuin voor uw verjaardagsfeestjes, huwelijksfeesten, uw vergaderingen, uw club, voor de organisatie van thema-activiteiten.

Alta ripa

Alta ripa

Schrijf review Outrijve (11.8 km)

Sedert meer dan 50 jaar verzorgt 'Alta Ripa' zowel de meest prestigieuze banketten, huwelijksfeesten als gezellige familiebijeenkomsten.

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (15 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (16.2 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (18 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

AGB BUDA

AGB BUDA

Schrijf review Kortrijk (19.3 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (19.4 km)

Cortina biedt een indrukwekkende feestinfrastructuur met diverse zalen, wintertuin en tuinen.

Newjust

Newjust

Schrijf review Ronse (19.7 km)

Villa Madonna is een authentiek en historisch erfgoeddomein die baadt in een heerlijke art-nouveau sfeer. Villa Madonna is gelegen op de legendarische Kruisberg in de Vlaamse Ardennen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Obigies

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Obigies? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Obigies dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Obigies

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Obigies. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Obigies was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Obigies, Evenementenlocaties in Obigies, Feestzalen in Obigies, Vergaderzaal in Obigies

Jouw trouwlocatie in Obigies toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Obigies. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: