Alle trouwlocaties in Mouscron op een rij

De beste trouwlocaties in Mouscron vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke trouwlocaties in Mouscron. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (6.6 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (7.6 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (8.3 km)

Cortina biedt een indrukwekkende feestinfrastructuur met diverse zalen, wintertuin en tuinen.

AGB BUDA

AGB BUDA

Schrijf review Kortrijk (10.5 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

Feestzalen Vaernewijck

Feestzalen Vaernewijck

Schrijf review Kuurne (14.4 km)

Onze familiezaak is gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak van uw sfeervol feest, verzorgde receptie of professionele meetings.

Lystoire bvba

Lystoire bvba

Schrijf review Bavikhove (14.7 km)

In lystoire kunt u terecht voor al uw evenementen. Deze karaktervolle villa is gelegen in de Leiestreek en beschikt over 2 zalen elk voor maximum 120 personen en privacy gegarandeerd.

Domein Maelstede

Domein Maelstede

Schrijf review Kuurne (14.9 km)

Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn de ideale plaatsen voor de meest uiteenlopende events: recepties, personeels- en bedrijfsfeesten, seminaries, presentaties, productvoorstellingen, modeshows en conferenties.

Feestzaal hoeve Speghelhof

Feestzaal hoeve Speghelhof

Schrijf review Wervik (15.7 km)

Event locatie in authentieke hoeve op domein van 4 Ha.

Top trouwlocaties in Mouscron

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Mouscron? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Mouscron dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Mouscron

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Mouscron. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Mouscron was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Mouscron, Evenementenlocaties in Mouscron, Feestzalen in Mouscron, Vergaderzaal in Mouscron

Jouw trouwlocatie in Mouscron toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Mouscron. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: