Alle trouwlocaties in Calonne op een rij

De beste trouwlocaties in Calonne vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke trouwlocaties in Calonne. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (20.2 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (24.8 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (26.4 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (27.9 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review Kortrijk (30.7 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (31 km)

Cortina biedt een indrukwekkende feestinfrastructuur met diverse zalen, wintertuin en tuinen.

No Photo Available

Traiteur Hof ter Teirlinck

Schrijf review Oudenaarde Mater (33.9 km)

Feestzaal - traiteur Hof ter Teirlinck.

Lystoire bvba

Lystoire bvba

Schrijf review Bavikhove (34 km)

In lystoire kunt u terecht voor al uw evenementen. Deze karaktervolle villa is gelegen in de Leiestreek en beschikt over 2 zalen elk voor maximum 120 personen en privacy gegarandeerd.

Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (34.3 km)

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Domein Maelstede

Domein Maelstede

Schrijf review Kuurne (34.8 km)

Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn de ideale plaatsen voor de meest uiteenlopende events: recepties, personeels- en bedrijfsfeesten, seminaries, presentaties, productvoorstellingen, modeshows en conferenties.

Feestzaal hoeve Speghelhof

Feestzaal hoeve Speghelhof

Schrijf review Wervik (37.9 km)

Event locatie in authentieke hoeve op domein van 4 Ha.

Kasteel Oudeberg

Kasteel Oudeberg

Schrijf review Geraardsbergen (39.2 km)

Wanneer het gaat om een bedrijfsfeest, zakelijke receptie of productpresentatie bieden wij u de unieke mogelijkheid om op deze bijzondere locatie uw feest te organiseren.

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (39.4 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

Top trouwlocaties in Calonne

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Calonne? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Calonne dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Calonne

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Calonne. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Calonne was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Calonne, Evenementenlocaties in Calonne, Feestzalen in Calonne, Vergaderzaal in Calonne

Jouw trouwlocatie in Calonne toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Calonne. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: