Alle trouwlocaties in Brunehaut op een rij

De beste trouwlocaties in Brunehaut vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke trouwlocaties in Brunehaut. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (26.6 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (31.1 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (32.6 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (33.7 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (36.4 km)

Cortina biedt een indrukwekkende feestinfrastructuur met diverse zalen, wintertuin en tuinen.

AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review Kortrijk (36.9 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

No Photo Available

't Waaihof

Schrijf review Kortrijk (37.4 km)

In de schaduw van het Astridpark ligt 't Waaihof of de vroegere Laiterie. 't Waaihof herbergt verschillende zalen en verwelkomt dus zowel grote als kleine gezelschappen. Huwelijksfeest of jubileum, doopfeest of communie,...

De Koroot

De Koroot

Schrijf review Brakel (38.6 km)

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (38.6 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

Top trouwlocaties in Brunehaut

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Brunehaut? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Brunehaut dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Brunehaut

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Brunehaut. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Brunehaut was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Brunehaut, Evenementenlocaties in Brunehaut, Feestzalen in Brunehaut, Vergaderzalen in Brunehaut

Jouw trouwlocatie in Brunehaut toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Brunehaut. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: