header

Alle trouwlocaties in Esplechin op een rij

De beste trouwlocaties in Esplechin vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke trouwlocaties in Esplechin. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste trouwlocaties in Esplechin

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (24.5 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (24.8 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (26.6 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (26.7 km)

Cortina biedt een indrukwekkende feestinfrastructuur met diverse zalen, wintertuin en tuinen.

AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review Kortrijk (28.4 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

No Photo Available

't Waaihof

Schrijf review Kortrijk (28.8 km)

In de schaduw van het Astridpark ligt 't Waaihof of de vroegere Laiterie. 't Waaihof herbergt verschillende zalen en verwelkomt dus zowel grote als kleine gezelschappen. Huwelijksfeest of jubileum, doopfeest of communie,...

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (31.3 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

Lystoire bvba

Lystoire bvba

Schrijf review Bavikhove (32.3 km)

In lystoire kunt u terecht voor al uw evenementen. Deze karaktervolle villa is gelegen in de Leiestreek en beschikt over 2 zalen elk voor maximum 120 personen en privacy gegarandeerd.

Domein Maelstede

Domein Maelstede

Schrijf review Kuurne (32.9 km)

Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn de ideale plaatsen voor de meest uiteenlopende events: recepties, personeels- en bedrijfsfeesten, seminaries, presentaties, productvoorstellingen, modeshows en conferenties.

Le Plat Pays

Le Plat Pays

Schrijf review Zandvoorde (Zonnebeke) (34.2 km)

Le Plat Pays tilt uw feest naar een gastronomisch niveau. Wij verhuren een prachtige feestzaal in een landelijke omgeving waar verschillende soorten feesten kunnen doorgaan.

Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (35.5 km)

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

No Photo Available

De Mol Sfeercafé

Schrijf review Izegem (38 km)

Het cafe is voordelig te huur voor privefeesten tot 80 personen. 

Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Schrijf review Izegem (38.9 km)

'Het Bierkasteel' is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar u letterlijk en figuurlijk kan proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen…

No Photo Available

t Westgoet

Schrijf review Zonnebeke (39.7 km)

Vanaf 2014 snijdt 't Westgoet, een historische hoeve die haar eigen lange geschiedenis heeft geschreven, een nieuw hoofdstuk aan.

Top trouwlocaties in Esplechin

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Esplechin? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Esplechin dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Esplechin

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Esplechin. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Esplechin was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Trouwlocatiesin de provincieHenegouwen, Congreslocatie in Esplechin, Evenementenlocaties in Esplechin, Feestzalen in Esplechin, Vergaderzalen in Esplechin

Jouw trouwlocatie in Esplechin toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Esplechin. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Esplechin

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties