Alle trouwlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont op een rij

De beste trouwlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 16+ unieke trouwlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Salle L'Etrier

Schrijf review Godarville (2.8 km)

L'Etrier is een multifunctionele, traiteurvrije feestzaal die plaats biedt aan maximaal 180 personen zittend.

No Photo Available

Le Val-Fayt

Schrijf review Fayt-lez-Manage (4.7 km)

La Ferme du Val-Fayt heeft 3 ruimtes voor uw seminaries en banketten.

16Events

16Events

Schrijf review La Louvière (5.8 km)

Met een strategische ligging in de regio Centre in het hart van een uniek communicatieknooppunt in Henegouwen, is Le Domaine de l'Éveil ongetwijfeld de ideale plek om uw professionele of privé-evenementen te organiseren!

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (9.7 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

No Photo Available

Ferme de la Pitance

Schrijf review Thiméon (10.6 km)

Gelegen in Henegouwen, in Gosselies, op enkele minuten van Charleroi, biedt de Ferme de la Pitance en haar cateringservice de verhuur van feest- en feestzalen voor zowel uw privé- als professionele evenementen.

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi (12 km)

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

No Photo Available

Château Mondron

Schrijf review Jumet (Charleroi) (12.2 km)

Tenwoordig, gedeeltelijk gerenoveerd, biedt het grote zalen voor de organisatie van uw evenementen: bruiloften, seminars, communies, verjaardagen ... Profiteer van een unieke omgeving en help mee om een ​​uitzonderlijk erfgoed te behouden.

No Photo Available

L'étincelle

Schrijf review Maurage (13 km)

Voor al uw evenementen kunnen wij uw ideale partner worden. Een avond, uw bruiloft, een tentoonstelling, een oenologische proeverij, enz.

No Photo Available

Commanderie de Vaillampont

Schrijf review Thines Nivelles (14.6 km)

4 zalen om uw evenement te organiseren in een unieke omgeving! Multifunctionele en modulaire ruimtes: mogelijkheid om meerdere ruimtes te combineren.

No Photo Available

La Ferme De Widewance

Schrijf review Ville-sur-Haine (15.6 km)

Het hele team van La Ferme de Widewance heet u welkom in een natuurlijke en warme omgeving. De ontvangstruimte uit 1780 heeft een majestueus zichtbaar raamwerk.

No Photo Available

La Ferme des Oliviers

Schrijf review Nivelles (16.2 km)

La ferme des Oliviers heeft de ideale sfeer om een ​​feest, vergadering, seminar, cocktail, bruiloft, speciale gebeurtenis, in optimale omstandigheden te organiseren.

No Photo Available

La Charrue

Schrijf review Gilly (16.4 km)

In Gilly, in de regio Charleroi, biedt La Charrue u een huurzaal aan die ideaal gelegen is voor de organisatie van een brede waaier aan privé- of professionele evenementen: verjaardagen, communies, verlovingen, bruiloften, tentoonstellingen, bedrijfsbijee

No Photo Available

La Chapelle de verre

Schrijf review Fauquez (17.5 km)

Zaalverhuur (max. capaciteit 100 personen) voor uw feesten en evenementen.

No Photo Available

Ferme de Martinrou

Schrijf review Fleurus (18 km)

Grote parkings, een binnenplaats met bomen, tuinen rondom en een oude gerestaureerde kapel maken van Martinrou een plek waar het goed is om vrienden, familie, medewerkers of klanten te ontvangen. Zowel zomer als winter verdienen de plekken rust, voor een

No Photo Available

Chateau du Saulchoy

Schrijf review Soignies (18.2 km)

Voor alle soorten evenementen: bruiloft, communie, doopsel, seminarie, verjaardag, avond, tentoonstelling... Wij verwelkomen u in een betoverende setting.

No Photo Available

Traiteur Etienne Dufiefs

Schrijf review Gozée (18.6 km)

De zaal voor bruiloftsrecepties, gelegen op de site van de abdij van Aulne, geniet een idyllische omgeving, omringd door tuinen aan de rand van het bos. Een ideale plek om uw recepties te organiseren.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Chapelle-lez-Herlaimont? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Chapelle-lez-Herlaimont

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Chapelle-lez-Herlaimont. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Chapelle-lez-Herlaimont was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Chapelle-lez-Herlaimont, Evenementenlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont, Feestzalen in Chapelle-lez-Herlaimont, Vergaderzalen in Chapelle-lez-Herlaimont

Jouw trouwlocatie in Chapelle-lez-Herlaimont toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: