Alle trouwlocaties in Binche op een rij

De beste trouwlocaties in Binche vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke trouwlocaties in Binche. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Ferme du Clocher

Schrijf review Solre-sur-Sambre (Erquelinnes) (12.5 km)

La Ferme du clocher biedt zaalverhuur aan voor uw banketten, bruiloften, communies, verjaardagen, recepties, bedrijfsfeesten, seminars, barbecues, enz.

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (15.4 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (15.8 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi (18.8 km)

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

No Photo Available

Traiteur Etienne Dufiefs

Schrijf review Gozée (19.2 km)

De zaal voor bruiloftsrecepties, gelegen op de site van de abdij van Aulne, geniet een idyllische omgeving, omringd door tuinen aan de rand van het bos. Een ideale plek om uw recepties te organiseren.

No Photo Available

Château Mondron

Schrijf review Jumet (Charleroi) (19.9 km)

Tenwoordig, gedeeltelijk gerenoveerd, biedt het grote zalen voor de organisatie van uw evenementen: bruiloften, seminars, communies, verjaardagen ... Profiteer van een unieke omgeving en help mee om een ​​uitzonderlijk erfgoed te behouden.

Top trouwlocaties in Binche

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Binche? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Binche dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Binche

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Binche. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Binche was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Binche, Evenementenlocaties in Binche, Feestzalen in Binche, Vergaderzaal in Binche

Jouw trouwlocatie in Binche toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Binche. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: