Alle trouwlocaties in Le Roeulx op een rij

De beste trouwlocaties in Le Roeulx vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke trouwlocaties in Le Roeulx. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

La Ferme De Widewance

Schrijf review Ville-sur-Haine (2 km)

Het hele team van La Ferme de Widewance heet u welkom in een natuurlijke en warme omgeving. De ontvangstruimte uit 1780 heeft een majestueus zichtbaar raamwerk.

No Photo Available

L'étincelle

Schrijf review Maurage (4.7 km)

Voor al uw evenementen kunnen wij uw ideale partner worden. Een avond, uw bruiloft, een tentoonstelling, een oenologische proeverij, enz.

No Photo Available

Chateau du Saulchoy

Schrijf review Soignies (7.2 km)

Voor alle soorten evenementen: bruiloft, communie, doopsel, seminarie, verjaardag, avond, tentoonstelling... Wij verwelkomen u in een betoverende setting.

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (9.3 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

16Events

16Events

Schrijf review La Louvière (10.1 km)

Met een strategische ligging in de regio Centre in het hart van een uniek communicatieknooppunt in Henegouwen, is Le Domaine de l'Éveil ongetwijfeld de ideale plek om uw professionele of privé-evenementen te organiseren!

No Photo Available

Le Val-Fayt

Schrijf review Fayt-lez-Manage (11.4 km)

La Ferme du Val-Fayt heeft 3 ruimtes voor uw seminaries en banketten.

No Photo Available

Domaine du Chant d'Eole

Schrijf review Quévy-le-Grand (14.6 km)

Bent u op zoek naar een unieke plek om uw bruiloft te organiseren? Bent u op zoek naar een moderne en ultra-uitgeruste zaal voor de organisatie van een seminarie, een congres of een dag Team Building?

No Photo Available

Salle L'Etrier

Schrijf review Godarville (15.8 km)

L'Etrier is een multifunctionele, traiteurvrije feestzaal die plaats biedt aan maximaal 180 personen zittend.

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (17.8 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

No Photo Available

La Chapelle de verre

Schrijf review Fauquez (18.4 km)

Zaalverhuur (max. capaciteit 100 personen) voor uw feesten en evenementen.

No Photo Available

Cense de Lalouette

Schrijf review Tertre (19.5 km)

Een schitterend kader en een warm team ten dienste van uw evenement op maat voor zowel particulieren als professionals.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Le Roeulx

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Le Roeulx? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Le Roeulx dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Le Roeulx

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Le Roeulx. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Le Roeulx was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Le Roeulx, Evenementenlocaties in Le Roeulx, Feestzalen in Le Roeulx, Vergaderzalen in Le Roeulx

Jouw trouwlocatie in Le Roeulx toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Le Roeulx. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: