Alle trouwlocaties in Vaulx-lez-Chimay op een rij

De beste trouwlocaties in Vaulx-lez-Chimay vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 5+ unieke trouwlocaties in Vaulx-lez-Chimay. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

La Côte d'Or

Schrijf review Philippeville (21.2 km)

Ons etablissement, dat in de loop van de tijd is gerenoveerd, is nu een must-see geworden als u denkt aan een bruiloft, een verjaardag, een feest, een seminar en vooral als u van lekker eten houdt.

No Photo Available

Ferme Chateau Laneffe

Schrijf review Laneffe (25.9 km)

Voor de organisatie van privé-evenementen (bruiloft, communie, verjaardag, enzovoort) of professionele evenementen (studiedagen, bedrijfsetentjes, …) beschikt de kasteelhoeve van Laneffe over drie goed uitgeruste zalen. De klanten krijgen ook een volledig

No Photo Available

Traiteur Etienne Dufiefs

Schrijf review Gozée (28.6 km)

De zaal voor bruiloftsrecepties, gelegen op de site van de abdij van Aulne, geniet een idyllische omgeving, omringd door tuinen aan de rand van het bos. Een ideale plek om uw recepties te organiseren.

No Photo Available

Ferme du Clocher

Schrijf review Solre-sur-Sambre (Erquelinnes) (31.1 km)

La Ferme du clocher biedt zaalverhuur aan voor uw banketten, bruiloften, communies, verjaardagen, recepties, bedrijfsfeesten, seminars, barbecues, enz.

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (39.2 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Vaulx-lez-Chimay

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Vaulx-lez-Chimay? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Vaulx-lez-Chimay dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Vaulx-lez-Chimay

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Vaulx-lez-Chimay. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Vaulx-lez-Chimay was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Vaulx-lez-Chimay, Evenementenlocaties in Vaulx-lez-Chimay, Feestzalen in Vaulx-lez-Chimay, Vergaderzaal in Vaulx-lez-Chimay

Jouw trouwlocatie in Vaulx-lez-Chimay toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Vaulx-lez-Chimay. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: