Alle trouwlocaties in Basse-Bodeux op een rij

De beste trouwlocaties in Basse-Bodeux vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke trouwlocaties in Basse-Bodeux. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

La Vallonia

Schrijf review Stoumont (10 km)

Je bent op zoek naar een feestzaal om een verjaardag te vieren, een bruiloft, een communie, een doopfeest. Je wilt een avondfeest, diner of receptie organiseren. Of een zaal nodig voor een uitvaart?

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (12.1 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

No Photo Available

Château de Harzé

Schrijf review Harzé (12.8 km)

Château de Harzé: een romantisch kader met een hoogstaande traiteur-service, perfect voor uw huwelijk. Maar ook voor een vergadering, seminarie, teambuilding, productlancering of bedrijfsfeest.

Circuit Spa- Francorchamps

Circuit Spa- Francorchamps

Schrijf review Francorchamps (15.5 km)

Organiseer uw evenement op het mooiste circuit ter wereld! Spa-Francorchamps is een mythisch circuit en een uniek kader dat wereldwijde bekendheid geniet.

No Photo Available

La Salle de Belvaux

Schrijf review Bellevaux-Ligneuville (16.1 km)

Op zoek naar een feestzaal voor een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een toeristenconcentratie, een cocktailparty, een tentoonstelling ...? Voor al jouw evenementen bieden wij een uitzonderlijke ruimte.

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (16.9 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (19.5 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

Top trouwlocaties in Basse-Bodeux

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Basse-Bodeux? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Basse-Bodeux dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Basse-Bodeux

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Basse-Bodeux. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Basse-Bodeux was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Basse-Bodeux, Evenementenlocaties in Basse-Bodeux, Feestzalen in Basse-Bodeux, Vergaderzalen in Basse-Bodeux

Jouw trouwlocatie in Basse-Bodeux toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Basse-Bodeux. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: