Alle trouwlocaties in Stembert op een rij

De beste trouwlocaties in Stembert vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke trouwlocaties in Stembert. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Château La Tourelle

Schrijf review Verviers (3.6 km)

Welk bruidspaar wenst zijn huwelijksfeest niet als de mooiste dag van zijn/haar leven in herinnering te bewaren? Chateau "La Tourelle" in Verviers biedt u de romantische sfeer van een sprookjesachtig kasteel in authentieke Engelse bouwstijl.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (3.7 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

No Photo Available

Ferme du Haras

Schrijf review Wegnez (6.4 km)

U hebt besloten om op een unieke plek samen te komen om een verjaardag, een doop, een communie, een familiefeest, een gouden bruiloft, een bedrijfsdiner of zelfs om uw bruiloft te organiseren. Ferme du Haras is de ideale locatie.

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (7.6 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

No Photo Available

Ferme des Beaux-Monts

Schrijf review Charneux (9.7 km)

Wij verwelkomen u in een eigentijdse en stedelijke omgeving, maar even elegant als prestigieus voor uw huwelijk, communie, doop, verjaardag, familie of zakelijke viering, ...

No Photo Available

Les Pignons Blancs

Schrijf review Charneux (9.9 km)

Welk evenement je ook wilt organiseren, Les Pignons Blancs hebben de infrastructuur.

No Photo Available

Atelier

Schrijf review Eupen (10.6 km)

Plan je een feest? Het atelier biedt u veel speciale mogelijkheden en de perfecte setting voor een buitengewoon verjaardagsfeest, huwelijk, doop, kindercommunie, presentatie of een jubileum.

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Schrijf review Eupen (10.7 km)

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (13.5 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

No Photo Available

Le Domaine des Prés fleuris

Schrijf review Bolland (13.9 km)

Het Domaine des Prés Fleuris biedt verschillende feestzalen en alle service met betrekking tot uw evenementen: bruiloft, familiefeest, bedrijfsfeest en alle andere evenementen.

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (15.3 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

Circuit Spa- Francorchamps

Circuit Spa- Francorchamps

Schrijf review Francorchamps (17.1 km)

Organiseer uw evenement op het mooiste circuit ter wereld! Spa-Francorchamps is een mythisch circuit en een uniek kader dat wereldwijde bekendheid geniet.

Brasserie Het Rode Bos

Brasserie Het Rode Bos

Schrijf review Teuven (17.4 km)

Het Rode Bos is een volledig gerenoveerde, landelijk gelegen brasserie waar gasten een aangeklede kop koffie, een glas straf getapt speciaalbier, een lichte lunch of uitgebreid diner kunnen gebruiken, ...

No Photo Available

Il Castellino

Schrijf review Chaudfontaine (17.6 km)

Je evenement wordt van begin tot eind begeleid door de patron. We hebben 4 feestzalen met al het gewenste comfort tot uw beschikking. Een zaal voor 250 personen en één voor 200 personen met tuin en terras, plus 2 zalen voor 50 personen met terras.

No Photo Available

Le Vallon du Feneur

Schrijf review Dalhem (18.3 km)

In het hart van een charmante vallei omringd door beboste heuvels, heet Marc Maréchal en zijn team u welkom in hun prachtige feestzalen.

No Photo Available

La Vallonia

Schrijf review Stoumont (18.8 km)

Je bent op zoek naar een feestzaal om een verjaardag te vieren, een bruiloft, een communie, een doopfeest. Je wilt een avondfeest, diner of receptie organiseren. Of een zaal nodig voor een uitvaart?

No Photo Available

Labyrint Drielandenpunt

Schrijf review Vaals (19.6 km)

Labyrint Drielandenpunt & Taverne De Grenssteen bieden grenzeloos vermaak op en rondom het hoogste punt van Nederland. Onze mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.

Top trouwlocaties in Stembert

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Stembert? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Stembert dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Stembert

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Stembert. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Stembert was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Stembert, Evenementenlocaties in Stembert, Feestzalen in Stembert, Vergaderzalen in Stembert

Jouw trouwlocatie in Stembert toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Stembert. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: