Alle trouwlocaties in Huy op een rij

De beste trouwlocaties in Huy vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke trouwlocaties in Huy. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

La Ferme de Gabelle

Schrijf review Huy (4.7 km)

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en bedrijfsseminars, maar we organiseren ook al uw andere recepties vanaf vijftien personen.

No Photo Available

Ferme-Château de Marsinne

Schrijf review Héron (5.6 km)

Ferme-Château de Marsinne is een betoverende omgeving voor uw bruiloft of familie-evenement. De charme van een oud gebouw en de eenvoud van een prachtige boerderij met een mooie bloemrijke binnenplaats...

No Photo Available

Domaine Du Chateau De La Neuville

Schrijf review Tihange (6.7 km)

Voor al uw evenementen: doop, communie, feesten, bruiloften, begrafenissen, zakelijke diners, verjaardag, ... bieden we feestzalen voor 10 tot 150 personen

No Photo Available

Kasteeldomein Modave

Schrijf review Modave (9.9 km)

Dit prachtige kasteeldomein gelegen in een prachtig park te midden van 450 ha natuurgebied biedt verschillende zalen aan van wisselende grootte voor het organiseren van feesten als huwelijksfeesten en communies maar ook recepties, bedrijfsevenementen, ...

No Photo Available

Salle Abbaye de la Paix Dieu

Schrijf review Amay (Jehay) (9.9 km)

Een buitengewone omgeving met tuinen, binnenplaatsen en zalen ingericht voor het succes van al uw evenementen, trouwfeesten, seminaries, ...

No Photo Available

Le Grenier

Schrijf review Abée (Tinlot) (12.1 km)

Landelijke omgeving met typische vierkanthoeve in de regio Condroz-Liégeois. Onze feestzalen staan klaar voor uw evenement.

No Photo Available

Au Vieux Souxhon

Schrijf review Flémalle (16 km)

Veel mogelijkheden worden u aangeboden dankzij onze drie zeer functionele feestzalen en onze nette inrichting.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Huy

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Huy? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Huy dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Huy

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Huy. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Huy was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Huy, Evenementenlocaties in Huy, Feestzalen in Huy, Vergaderzalen in Huy

Jouw trouwlocatie in Huy toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Huy. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: