Alle trouwlocaties in Geer op een rij

De beste trouwlocaties in Geer vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke trouwlocaties in Geer. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Hoeve Ferme Goyens

Hoeve Ferme Goyens

Schrijf review Landen (9.9 km)

Hoeve Goyens : karaktervolle feestzaal in de gerestaureerde stallen van onze authentieke familiale hoeve gebouwd in 1934. Geschikt voor al uw feesten, evenementen, recepties zoals babyborrels, communies, verjaardagsfeesten, jubilea, trouwfeesten, ...

No Photo Available

Chateau De Limont

Schrijf review Limont (10.8 km)

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het kasteel van Limont, zodat u uw mooiste dag kunt doorbrengen op deze prachtige en magische plek. Trouwfeesten, familiefeesten, banketten, seminaries en vergaderingen.

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review Landen (12.4 km)

In het pittoreske dorpje Neerlanden bevindt zich de Beekhoeve. Een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De geschikte lokatie voor allerhande feesten.

No Photo Available

Au Portail

Schrijf review Momalle (14.7 km)

Voor een bruiloft, een communie, een verjaardag of een ander evenement, kom en proef de geneugten van de tafel in een rustieke en aangename omgeving!

No Photo Available

Au Vieux Souxhon

Schrijf review Flémalle (14.8 km)

Veel mogelijkheden worden u aangeboden dankzij onze drie zeer functionele feestzalen en onze nette inrichting.

No Photo Available

Salle Abbaye de la Paix Dieu

Schrijf review Amay (Jehay) (15 km)

Een buitengewone omgeving met tuinen, binnenplaatsen en zalen ingericht voor het succes van al uw evenementen, trouwfeesten, seminaries, ...

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review Sint-Truiden (15.8 km)

Domein ’t Speelhof heeft een stevige reputatie opgebouwd als het over feesten gaat. Hiervoor beschikken zij over verschillende zalen telkens met hun eigen karakter die worden gebruikt om van jouw feest een droomfeest te maken.

No Photo Available

Hof Ten Steen

Schrijf review Linter (16.2 km)

Hof ten Steen staat ter beschikking voor de meest uiteenlopende evenementen: Huwelijk recepties, feesten, seminaries, vergaderingen, defilés, product voorstellingen , baby borrels, communiefeest, ...

No Photo Available

Ferme-Château de Marsinne

Schrijf review Couthuin (17.3 km)

Ferme-Château de Marsinne is een betoverende omgeving voor uw bruiloft of familie-evenement. De charme van een oud gebouw en de eenvoud van een prachtige boerderij met een mooie bloemrijke binnenplaats...

No Photo Available

Domaine Du Chateau De La Neuville

Schrijf review Tihange (18.1 km)

Voor al uw evenementen: doop, communie, feesten, bruiloften, begrafenissen, zakelijke diners, verjaardag, ... bieden we feestzalen voor 10 tot 150 personen

No Photo Available

La Ferme de Gabelle

Schrijf review Huy (19.9 km)

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en bedrijfsseminars, maar we organiseren ook al uw andere recepties vanaf vijftien personen.

Top trouwlocaties in Geer

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Geer? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Geer dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Geer

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Geer. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Geer was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Geer, Evenementenlocaties in Geer, Feestzalen in Geer, Vergaderzaal in Geer

Jouw trouwlocatie in Geer toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Geer. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: