Alle trouwlocaties in Esneux op een rij

De beste trouwlocaties in Esneux vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke trouwlocaties in Esneux. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

La Ferme d'Embourg

Schrijf review Embourg (6.3 km)

De boerderij is drie prachtige kamers voor uw activiteiten van 10 tot 350 personen. Gelegen op 300 meter van de hoofdweg. Makkelijk parkeren en te bereiken.

No Photo Available

Il Castellino

Schrijf review Chaudfontaine (8 km)

Je evenement wordt van begin tot eind begeleid door de patron. We hebben 4 feestzalen met al het gewenste comfort tot uw beschikking. Een zaal voor 250 personen en één voor 200 personen met tuin en terras, plus 2 zalen voor 50 personen met terras.

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (8.3 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

No Photo Available

La Mi'Lune

Schrijf review Bressoux (11.6 km)

De "Mi'Lune", huis van dans en cultuur, gelegen in een oude industriële ruimte volledig gerenoveerd en uitgerust, stelt zijn passie en magie ten dienste van uw privé-evenementen of die van uw bedrijf.

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (11.6 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

No Photo Available

Château de Harzé

Schrijf review Harzé (12.3 km)

Château de Harzé: een romantisch kader met een hoogstaande traiteur-service, perfect voor uw huwelijk. Maar ook voor een vergadering, seminarie, teambuilding, productlancering of bedrijfsfeest.

No Photo Available

La Fabrik

Schrijf review Herstal (16.6 km)

La Fabrik is een groepering van oude industriële gebouwen die in 'event spaces' geconverteerd zijn. 6 ruimtes op 2 niveaus met een totaal oppervlakte van 6000 m²!

No Photo Available

Le Grenier

Schrijf review Abée (Tinlot) (17.2 km)

Landelijke omgeving met typische vierkanthoeve in de regio Condroz-Liégeois. Onze feestzalen staan klaar voor uw evenement.

No Photo Available

Ferme du Haras

Schrijf review Wegnez (17.8 km)

U hebt besloten om op een unieke plek samen te komen om een verjaardag, een doop, een communie, een familiefeest, een gouden bruiloft, een bedrijfsdiner of zelfs om uw bruiloft te organiseren. Ferme du Haras is de ideale locatie.

No Photo Available

Au Vieux Souxhon

Schrijf review Flémalle (18.4 km)

Veel mogelijkheden worden u aangeboden dankzij onze drie zeer functionele feestzalen en onze nette inrichting.

No Photo Available

Le Domaine des Prés fleuris

Schrijf review Bolland (19.6 km)

Het Domaine des Prés Fleuris biedt verschillende feestzalen en alle service met betrekking tot uw evenementen: bruiloft, familiefeest, bedrijfsfeest en alle andere evenementen.

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (19.8 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

Top trouwlocaties in Esneux

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Esneux? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Esneux dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Esneux

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Esneux. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Esneux was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Esneux, Evenementenlocaties in Esneux, Feestzalen in Esneux, Vergaderzaal in Esneux

Jouw trouwlocatie in Esneux toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Esneux. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: