Alle trouwlocaties in Neuville-en-Condroz op een rij

De beste trouwlocaties in Neuville-en-Condroz vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke trouwlocaties in Neuville-en-Condroz. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Au Vieux Souxhon

Schrijf review Flémalle (9.9 km)

Veel mogelijkheden worden u aangeboden dankzij onze drie zeer functionele feestzalen en onze nette inrichting.

No Photo Available

Le Grenier

Schrijf review Abée (Tinlot) (11.1 km)

Landelijke omgeving met typische vierkanthoeve in de regio Condroz-Liégeois. Onze feestzalen staan klaar voor uw evenement.

No Photo Available

La Ferme d'Embourg

Schrijf review Embourg (11.6 km)

De boerderij is drie prachtige kamers voor uw activiteiten van 10 tot 350 personen. Gelegen op 300 meter van de hoofdweg. Makkelijk parkeren en te bereiken.

No Photo Available

Salle Abbaye de la Paix Dieu

Schrijf review Amay (Jehay) (12.3 km)

Een buitengewone omgeving met tuinen, binnenplaatsen en zalen ingericht voor het succes van al uw evenementen, trouwfeesten, seminaries, ...

No Photo Available

Domaine Du Chateau De La Neuville

Schrijf review Tihange (13.4 km)

Voor al uw evenementen: doop, communie, feesten, bruiloften, begrafenissen, zakelijke diners, verjaardag, ... bieden we feestzalen voor 10 tot 150 personen

No Photo Available

La Mi'Lune

Schrijf review Bressoux (13.8 km)

De "Mi'Lune", huis van dans en cultuur, gelegen in een oude industriële ruimte volledig gerenoveerd en uitgerust, stelt zijn passie en magie ten dienste van uw privé-evenementen of die van uw bedrijf.

No Photo Available

Il Castellino

Schrijf review Chaudfontaine (14.8 km)

Je evenement wordt van begin tot eind begeleid door de patron. We hebben 4 feestzalen met al het gewenste comfort tot uw beschikking. Een zaal voor 250 personen en één voor 200 personen met tuin en terras, plus 2 zalen voor 50 personen met terras.

No Photo Available

La Ferme de Gabelle

Schrijf review Huy (15 km)

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en bedrijfsseminars, maar we organiseren ook al uw andere recepties vanaf vijftien personen.

No Photo Available

Chateau De Limont

Schrijf review Limont (15.6 km)

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het kasteel van Limont, zodat u uw mooiste dag kunt doorbrengen op deze prachtige en magische plek. Trouwfeesten, familiefeesten, banketten, seminaries en vergaderingen.

No Photo Available

Au Portail

Schrijf review Momalle (15.7 km)

Voor een bruiloft, een communie, een verjaardag of een ander evenement, kom en proef de geneugten van de tafel in een rustieke en aangename omgeving!

No Photo Available

Kasteeldomein Modave

Schrijf review Modave (16.4 km)

Dit prachtige kasteeldomein gelegen in een prachtig park te midden van 450 ha natuurgebied biedt verschillende zalen aan van wisselende grootte voor het organiseren van feesten als huwelijksfeesten en communies maar ook recepties, bedrijfsevenementen, ...

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (16.7 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

No Photo Available

La Fabrik

Schrijf review Herstal (19.4 km)

La Fabrik is een groepering van oude industriële gebouwen die in 'event spaces' geconverteerd zijn. 6 ruimtes op 2 niveaus met een totaal oppervlakte van 6000 m²!

No Photo Available

Château de Harzé

Schrijf review Harzé (19.6 km)

Château de Harzé: een romantisch kader met een hoogstaande traiteur-service, perfect voor uw huwelijk. Maar ook voor een vergadering, seminarie, teambuilding, productlancering of bedrijfsfeest.

Top trouwlocaties in Neuville-en-Condroz

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Neuville-en-Condroz? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Neuville-en-Condroz dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Neuville-en-Condroz

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Neuville-en-Condroz. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Neuville-en-Condroz was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Neuville-en-Condroz, Evenementenlocaties in Neuville-en-Condroz, Feestzalen in Neuville-en-Condroz, Vergaderzaal in Neuville-en-Condroz

Jouw trouwlocatie in Neuville-en-Condroz toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Neuville-en-Condroz. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: