header

Alle trouwlocaties in Eksel op een rij

De beste trouwlocaties in Eksel vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke trouwlocaties in Eksel. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste trouwlocaties in Eksel

No Photo Available

De Vijf Linden

Schrijf review Lommel (7 km)

Voor al uw feesten bent u bij ons aan het juiste adres. Van bruiloft tot gouden bruiloft van doopfeest tot communie van verjaardagsfeest tot receptie... Voor alle mogelijke feesten werken wij graag uw wensen uit, zodat uw feest een onvergetelijk feest zal

Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review Heusden-Zolder (12.7 km)

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Villa Zwart Goud part of Witti Group

Villa Zwart Goud part of Witti Group

Schrijf review Heusden-Zolder (12.7 km)

Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief voor u gekookt, u kan in alle vrijheid en rust genieten.

De Barrier

De Barrier

Schrijf review Houthalen (14.4 km)

Deze stijlvolle en polyvalentie locatie is gelegen in hartje limburg, in de nabijheid van de snelweg E314. De 5 polyvalente zalen en 10 charmante hotelkamers stralen luxe, comfort en harmonie uit.

No Photo Available

Kempenheuvel

Schrijf review Bree (14.4 km)

Iets te vieren? Kempenheuvel biedt accommodatie voor feesten. Er zijn verscheidene ruimtes welke perfect gebruikt kunnen worden voor gelegenheden in de privé-sfeer zoals een bruiloft, communiefeestje, bbq, verjaardag of een gezellig feestje.

No Photo Available

Feestzaal Ter Hoolst

Schrijf review Balen (14.8 km)

Ter Hoolst is een feestzaal voor een 60 tal personen en is gelegen in Balen. Boven is er ook een apart zaaltje voor een 40 personen, met privé terras. Feestzaal Ter hoolst is de ideale locatie voor evenementen, met of zonder onze catering service.

Glinstering aan het Zilvermeer

Glinstering aan het Zilvermeer

Schrijf review Mol (15.8 km)

Glinstering is gelegen op het prachtige recreatiedomein ‘Het Zilvermeer’ in de Antwerpse gemeente Mol. In onze twee sfeervolle feestzalen organiseren wij zowel intieme diners als grote trouwpartijen of bedrijfsfeesten.

Pakhuys

Pakhuys

Schrijf review Bree (17.4 km)

Het Pakhuys is een feestzaal met tal van mogelijkheden. We beschikken over 3 zalen met een totaal capaciteit van 400 personen.

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review Opglabeek (18.8 km)

Sentower Park biedt de mogelijkheid om aan een brede waaier van activiteiten en evenementen deel te nemen, in een mooi en natuurlijk kader.

Top trouwlocaties in Eksel

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Eksel? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Eksel dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Eksel

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Eksel. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Eksel was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Trouwlocatiesin de provincieLimburg, Congreslocatie in Eksel, Evenementenlocaties in Eksel, Feestzalen in Eksel, Vergaderzalen in Eksel

Jouw trouwlocatie in Eksel toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Eksel. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Eksel

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties