De Doelen
De Doelen opent in september eindelijk de deuren voor publiek
De Doelen|
19 August 2021

Maak je klaar voor een gloednieuw luisteravontuur. De Doelen opent vanaf september haar deuren! Na maandenlang concerten streamen en podcasts opnemen is het nu tijd om publiek te ontvangen. Deze week is de Doelen live gegaan met het programma van 2021/2022 en het belooft een muzikaal spektakel te worden.


De Doelen Studio sessies 

Om het nieuwe seizoen te openen komt de Doelen Studio met een verrassend én gevarieerd weekprogramma. Van zaterdag 4 tot zondag 12 september is het tijd voor de Doelen Studio Sessies, een showcase van dingen die komen gaan. Nu nog alleen in de Studio, maar later in alle zalen en foyers van het prachtige gerestylede gebouw; een opmerkelijk programma met de speciale Doelen twist.


Wekelijkse jazz- en popconcerten 

Van album release tot optredens van een instrumentalist en jazztrio’s. De Doelen is in 2021/2022 dé plek voor liefhebbers van jazz en pop. Hier vinden wekelijks concerten plaats met onder andere Ibrahim Maalouf, OUM, Brad Mehldau, Fabrizio Paterlini en Salvador Sobral. Ook aanstormende talenten als ‘Erasmus Jazz Prijs’-winnaars Peter Somuah Group passeren de revue.


Klassieke wereldtop 

De Doelen verwelkomt als vanouds ook de wereldtop van de klassieke muziek in de zalen. Zo speelt stervioliste Janine Jansen met Amsterdam Sinfonietta de populaire Vier jaargetijden. We verwelkomen het Britse Chineke! Orchestra in onze Grote Zaal. Roomful of Teeth zorgt gegarandeerd voor vuurwerk tijdens de uitvoering van twee winnende Pulitzer-composities. Het Orkest van de Achttiende Eeuw presenteert de Zauberflöte en Der Schauspieldirektor met Roberta Alexander in de hoofdrol, en dit is nog maar een greep uit het programma.


Korting, info en meer 

Kies vier of meer losse concerten uit ons programma en ontvang 15% korting over de hele bestelling. Deze aanbieding geldt op een groot deel van de concerten. De Red Sofa concerten zijn nu in de losse verkoop en verkrijgbaar met de nieuwe 8-strippenkaart. Alle informatie is terug te vinden op de website.


De Doelen 

Concertgebouw, poppodium, festivalhart, congresruimte én bruisende hotspot. Meer weten over het karakteristieke rijksmonument in het hart van Rotterdam? Bekijk de website van de Doelen voor meer informatie en de concertagenda.

Like Reageer