Bene-events
Coronaproof Teambuilding
Bene-events|
25 February 2021

Hier even wat leuk nieuws als je op zoek bent naar wat ontspanning in dit nare Corona-tijdperk. Bij Escape 2300 kan je op een zeer originele manier Turnhout ontdekken. Je hebt de keuze uit 2 leuke Escape wandelingen, zodat de stap om nog eens af te spreken met vrienden, vriendinnen, collega's of familie sneller kan gezet worden.


Je kan een keuze maken uit:

- De Speurende Speelkaart: In de mooie speelkaartenstad Turnhout , zijn er 8 stops met puzzels of raadsels. Je ontvangt bij aanvang een stok kaarten, maar op 48 van de 52 kaarten zit een vloek. Deze 'vervloekte' kaarten moeten tijdens de wandeling verwijderd worden uit de stok totdat je het ultieme kwartet overhoudt. Vind je de 4 juiste kaarten?


- De Mysterieuze Moordenaar: Er is een moord gebeurd in Turnhout. De politie twijfelt tussen enkele verdachten. Ga als een team speurders op stap doorheen de stad, verzamel alle bewijsmaterialen en ontrafel het DNA van de mysterieuze moordenaar. Lukt het jullie om de politie te helpen om de juiste verdachte te identificeren?


Alles is outdoor en volledig corona-proof. Er is een uitdagende versie zonder tips, maar je kan ook kiezen voor de toegankelijke versie met tips zodat iedereen (ook de kids) er veel plezier aan beleven. 


Het begin en het einde van de wandeling is steeds bij Escape 2300 in de Begijnenstraat 40 te Turnhout.


De kostprijs bedraagt 25 euro per groep (gezinsbubbel of maximum 4 personen > 12 jaar), inclusief: goodiebag en kortingsbon Escape 2300 t.w.v. 10 euro.


Je haalt het deelnameformulier af na telefonisch of digitaal contact. Deze afhaalmomenten worden zo ingepland dat er geen samenscholingen ontstaan. 


Reserveren voor de escapewandelingen 'De Speurende Speelkaart' en ‘De Mysterieuze Moordenaar’ kan via de website www.escape2300.be/wandeling of telefonisch op 0470 10 67 11. 


Tot binnenkort!

Like Reageer