ShowTex nv
200 jaar Erste Bank
ShowTex nv|
19 januari 2021

Stijlvol aangekleed met vlamwerende decoratiedoeken kleurde de Musikverein concertzaal hemelsblauw voor de 200ste verjaardag van de eerste Oostenrijkse spaarbank. Spectaculaire onthulling, iemand?


DECORATIESTOF VOOR EVENEMENTEN

Helemaal volgens de huisstijlkleuren van de bank, verstopten meer dan 1500 m² blauwe DekoSilk-gordijnen het majestueuze plafond van de Musikverein. Gecombineerd met het felblauwe podiumlicht leek de extra brede zijde helemaal klaar om te verbazen. De spanning bij de aanwezigen was te snijden.


Nog meer mysterie was er vooraan in de zaal, waar blauwe doeken ook het podium verborgen voor het publiek. Twee lagen van lichtglanzende DekoTaft-doeken en brede stroken DekoSilk, verzekerden dat niemand door de decoratieve wand van stof kon kijken.


SPECTACULAIRE GORDIJNONTHULLING

En toen: het moment van de waarheid. Met slechts één druk op de knop schoten maar liefst negen HiSpeed Reveal oprolsystemen in actie, waardoor het ganse plafond van stof in slechts enkele seconden verdween! Een spectaculair effect om DekoSilk zo stijlvol door de lucht te zien bewegen.


Alle hoofden draaiden vervolgens naar voren, waar het unieke Kabuki-valsysteem ook de podiumgordijnen naar beneden liet dwarrelen in een voorgeprogrammeerde volgorde. Door het verrassingseffect van beide onthullingen ontstond een enorm applaus, perfect getimed om het orkest te verwelkomen dat klaar stond op het podium. Wat een show!


Contacteer ons voor meer info op hello@showtex.com

Like Reageer