Protein sprl
Agence C en Protéine bundelen de krachten
Protein sprl|
16 November 2020

De bekende hostessenbureaus Protéine en Agence C slaan de handen in elkaar. Al geruime tijd was er een synergie tussen de bedrijven, nu wordt de samenwerking officieel. Zo kunnen hun klanten genieten van hun uitgebreid professioneel aanbod, op nationaal niveau.

 

Managers Caroline Van Keymeulen en Alexandre Englebert hebben de voorbije maanden allesbehalve stilgezeten. Ze brachten een officieel partnership tot stand tussen hun hostessenbureaus. De dagelijkse leiding komt in handen van Alexandre, Caroline staat in voor ondersteuning bij specifieke projecten van Agence C.

 

Tijdens eerdere samenwerkingen op vrije basis viel het op dat kwaliteit, respect, vertrouwen en flexibiliteit voor beide bureaus belangrijke waarden zijn. “De samensmelting was daardoor een logische stap, en zal onze klanten zeker niet verbazen”, verklaart Caroline.

 

Met kantoren in Kortrijk en Gent bediende Agence C voornamelijk klanten in Vlaanderen. Protéine was vooral actief in Brussel en omstreken. Het grote voordeel van de officiële samenwerking is dan ook dat ze nu hand in hand ten dienste staan van bedrijven in het hele land, met een uitgebreid tweetalig personeelsbestand. “Nu kunnen we vlot evenementen dekken over heel België, van aan de kust tot in de Ardennen”, aldus Alexandre Englebert.

 

Ook qua vakkennis vullen de bureaus elkaar mooi aan. Uiteraard zijn beide gespecialiseerd in events, daarnaast hebben ze elk hun specifieke nichemarkt. “Onze expertise in brand activation is een toegevoegde waarde voor Protéine, de bijzondere knowhow van Protéine op gebied van beurzen en congressen is een verrijking voor Agence C”, legt Caroline Van Keymeulen uit.

 

Dankzij de officiële samenwerking leveren ze nu een dienstengamma aan van 360°, op nationaal niveau. De managers en hun team kijken ernaar uit hun klanten te laten genieten van dit efficiënt partnership, in deze tijden van “samen sterk” en daarna.

 

U kan contact met hen opnemen via het email : alexandre@proteine.be of op het nummer 02/733.07.01(Brussels) of 09/277.87.64 (Gent)

Like Reageer