Cor Spronk
Zorg dat je regelmatig de spiegel voorgehouden krijgt, anders ontstaat de kans dat je jezelf fantastisch gaat vinden
Cor Spronk|
12 October 2020

Vandaag ga ik in gesprek met Henk Slump, rasondernemer / DGA van 2 AH vestigingen, Slump Catering & Events en van Pier 16, hét restaurant van Emmeloord, Nagele, Kampen, Lelystad en omgeving.


CEO OF DGA

Je bent DGA of CEO. Ik vind een CEO anders dan een DGA. De CEO bepaalt uiteindelijk zijn eigen oprotpremie, door de transitievergoeding. En dat is mooi, je bent CEO, maar het is niet jouw geld. En als jij als DGA, het is wel jouw geld. Als je de bank moet bellen omdat je eind van de maand toch krap zit en je personeel niet meer kan betalen. Of omdat je door je rekening-courant krediet heen gaat omdat, weet ik veel wat, dan heb jij buikpijn! Dat doet zeer. Dat heeft een CEO niet.


WIE COACH DE DGA?

Sta er open voor, je weet niet alles zelf beter. Je hebt mensen om je heen nodig. Ik betrap mezelf er ook wel op dat ik dat niet altijd gedaan heb, maar in mijn achterhoofd wel weet. Ik heb een adviseur nodig, iemand die mij coacht.


Dit en veel meer kun je horen in de volledige Podcast voor DGA’s #6 op de kanalen, zie 1e commentaar.


#podcast #slump #mentor #pier16


https://youtu.be/mMpQAO1qE1Q

Like Reageer