d-side
Event industrie bedankt de helden, op de beats van Lost Frequencies, terwijl ze wachten op een startdatum!
d-side|
22 juni 2020

Dat ons land op zijn kop staat is geen nieuws. Sinds een paar maanden zijn we in de ban van het Coronavirus en wordt er bijna niets anders meer gecommuniceerd. 


Maar één ding staat vast, nl. dat we de echte helden van de eerste linie niet genoeg kunnen bedanken. Ze zetten zich nl. dag en nacht voor ons in.  En dat laatste is nu letterlijk iets wanneer de organisatie de helden in de spotlights wilt plaatsen. In Brussel, het hart van België. En met Lost Frequencies erbij hoopt het initiatief op een groot succes.


Heropstart van de eventsector?

Het Atomium vzw, een trekpleister voor miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland en ook de plaats bij uitstek voor vele evenementen, verleent graag de iconische “bollen” aan dit initiatief van StaySafe.Events.


StaySafe.Events is een open platform dat professionals uit de eventindustrie samenbrengt en al eerder prachtige projecties deed op gebouwen, zoals de Grote Markt en de Hallepoort. Dit keer is het Atomium aan de beurt in samenwerking met Brussels Expo – Paleis 5 waaruit de projectie gebeurt. 


“We kunnen onze helden niet genoeg bedanken”, zegt CEO Emmanuel Andries. “Dankjewel zeggen was voorheen een vorm van beleefdheid, maar is nu meer dan ooit uitgegroeid tot een welgemeend en oprecht gebaar.”


80.000 x dank

Dat de actie een ongelooflijke evenementiële uitstraling heeft, zal niemand zijn ontgaan. De event en meeting industrie wil alle helden echt bedanken, op een veilige manier en kwam met het idee “StaySafe.events loves heroes”.


Lost Frequencies hoorde van het initiatief, was zo geraakt door dit project en sprong direct mee op de kar. Wat voor een extra artistieke dimensie zorgt.


“Evenementen zijn belangrijk voor mensen omdat ze positieve gevoelens en emoties teweegbrengt. En mensen verbindt. De evenementensector is na de horeca het zwaarst getroffen. Er is nood aan perspectief voor onze 80.000 mensen die gepassioneerd evenementen organiseren”, zegt Emmanuel Andries CEO d-side group. “We willen hen een hart onder de riem steken. Want we hebben nog altijd geen duidelijkheid over wat er mag en wat niet, geef ons een datum! Het lijkt alsof onze sector vergeten is.” 


Het Atomium is het symbool bij uitstek dat mensen aan ‘verbinden’ doet denken. Geen betere plaats om deze mooie show te organiseren. 

 

Gecreëerd en geproduceerd door, met dank aan het Atomium en Brussels Expo: 

 

●      StaySafe.Events : initiatiefnemer

●      d-side (communicatie- en event agency) : creatie, productie en schenking

●      LSE (audiovisueel, sound & light)


Credits foto's: Max t'scharoer

Like Reageer