Easy2Rent - IT & AV verhuur
Easy2Rent levert 150 laptops voor heropstart Neckermann
Easy2Rent - IT & AV verhuur|
21 oktober 2019

Vrijdagmiddag 18 oktober, kreeg Easy2Rent de vraag van Wamos Benelux, om op maandagochtend 150 laptops te leveren voor Neckermann België. Neckermann België, dat door het Thomas Cook verhaal in slechte papieren belandde, werd onlangs overgenomen door de Spaanse reisorganisatie Wamos. Maandag 21 oktober om 10 uur dienden alle 62 Neckermann verkooppunten weer operationeel te zijn, zodat zij hun deuren opnieuw konden openen.


Een niet evidente opdracht, allerminst omdat een Easy2Rent team net vertrokken was richting München om daar 250 laptops en 500 HP monitoren te installeren, bovenop de andere jobs die dat weekend doorgingen in België en Nederland.


Rob Harks, commercieel directeur Easy2Rent België, “We zitten in de drukste periode van het jaar en ondergaan een zeer sterke groei. Ikzelf ben tevens mee gaan opbouwen in München ter ondersteuning van onze techniekers. Dankzij de flexibiliteit en bereidwilligheid van ons TOP TEAM konden op zaterdag alle laptops worden klaargemaakt en geconfigureerd voor de levering maandagmorgen! “


Maandag 21 oktober om 7.15 uur, leverde onze chauffeur de laptops netjes af in Zwijnaarde, waar taxi’s klaar stonden om de toestellen te verdelen over de Belgische Neckermann verkooppunten. Vanaf 10 uur was de officiële lift-off een feit 😊


Bij Easy2Rent zijn we fier dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen aan de heropstart van de 62 Neckermann filialen in België.


We danken Wamos Benelux voor hun vertrouwen en wensen hun veel succes en vele tevreden vakantiegangers toe.

Like Reageer
Waroux Lorenzo
Leader |The Perfect Serve Agency | 11 januari 2020

Impressive