Kosmopolitan
How to party safe & healthy in lockdown times?
Kosmopolitan|
11 mei 2020

Kosmopolitan zocht en vond een leuke & interactieve manier om te communiceren met alle werknemers van een interim bedrijf in tijden van lockdown! Via een Live DJ Stream in een gesloten Facebook groep werd er op 30 april 2020, juist voor het verlengde weekend, een party aangeboden als recognition voor de geleverde prestaties in minder evidente werkomstandigheden vanuit thuis uit, via digitale meetings & telefoongesprekken met er bovendien nog een wakend oog op de kids!


Dus tijd voor een feestje en dit werd mee opgeluisterd door 2 leden van het management - met respect voor Corona-virus maatregelen - die positieve boodschappen doorgaven als in 'live' interactie via sociale media opriepen tot het toesturen van foto's & filmpjes hoe de DJ-set thuis beleefd werd!


Iedereen was laaiend enthousiast en het resultaat was dan ook een brede glimlach bij elk één die mee gefeest heeft ... een ideale opsteker om iedereen gemotiveerd te houden! Zeker vatbaar voor herhaling ... wist het managements ons te vertellen!

Like Reageer