New Balls Please
New Balls Please lanceert creatieve drive-in concepten! #blijfinuwauto
New Balls Please|
04 May 2020

Nu de exit strategie stilaan wordt opgestart, is het tijd dat bedrijven terug kunnen dromen. Dromen van heropstart, (economische) perspectief én het organiseren van unieke evenementen. Natuurlijk COVID-veilig, rekening houdend met alle geldende veiligheidsmaatregelen om bezoekers een optimale en creatieve beleving te bieden.


Mensen willen weer samen komen, entertainen, er op uittrekken, een leer- of inspiratiemoment beleven. Kortom, iets in de agenda om naar uit te kijken, een perspectief om opnieuw te kunnen dromen.


New Balls Please presenteert vandaag een originele formule waarbij dit alles mogelijk is: de DRIVE-IN CONCEPTEN


Onder de ludieke naam #BLIJF-IN-UW-AUTO kunnen ontelbaar veel unieke én veilige concepten worden uitgewerkt die een garantie zullen bieden op succes. We denken hierbij onder andere aan #drive-in-movie (zalig filmmoment), #drive-in-comedy (lachen is gezond), #drive-in-kids (fun voor de ganse familie), #drive-in-launch (nieuw product in de kijker), #drive-in-party (volume op tien), #drive-in-conference (versie 3.0) en #drive-in-heroes (bedanking voor uw medewerkers).


Catering via uw eigen #drive-through en drankjes aan de auto’s gebracht op rollerblades? Toeteren wordt het nieuwe applaus en de auto kan gepersonaliseerd en opgefrist worden volgens de wensen van de bezoeker. 


Deze evenementen kunnen op uw eigen parking, in het magazijn of een nabije (natuur)locatie georganiseerd worden, rekening houdend met alle noodzakelijke vergunningen en veiligheidsregels. De physical distancing (1,5m) is sowieso gegarandeerd!


Interesse om met ons te brainstormen over uw volgende evenement?

Neem dan zeker contact op met New Balls Please!

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 04 May 2020

Mooie concepten!