OFCORES
EIC OP CES 2024 in Las Vegas
OFCORES|
10 januari 2024

De EIC International Trade Fairs en het USA Soft Landing Program 3.0 ondersteunen EIC-begunstigden om hun commercialiseringsstrategie op buitenlandse markten te promoten en zakelijke kansen te benutten op de populairste handelsbeurzen, waardoor het innovatiemerk van de EU over de hele wereld wordt versterkt.


Samen met andere consortiumpartners heeft Forum Europe | OFCORES kreeg deze opdracht toegewezen en er werd een eerste aanloophaven gevraagd om de European Innovation Council en het MKB Executive Agency (EISMEA) te ondersteunen bij de organisatie van het Europees Paviljoen in het Eureka Park van CES 2024.


Met meer dan 4.300 exposanten uit 150 landen is CES het krachtigste technologie-evenement ter wereld – het proefterrein voor baanbrekende technologieën en mondiale vernieuwers. CES is de enige vakbeurs die het hele technologielandschap op één evenement laat zien, waarbij de noodzaak wordt benadrukt van de ontwikkeling van innovatieve concepten en creatieve producten, die de levens van mensen over de hele wereld verbeteren.


We zorgden voor het ontwerp en de productie van het paviljoen en onderhouden de contacten met elk van de briljante technische vernieuwers om ervoor te zorgen dat hun bedrijf goed vertegenwoordigd was op het paviljoen. Het was een drukke week met de officiële opening van het paviljoen door Jean-David Malo, directeur van EISMEA en Gary Shapiro, president en CEO van Consumer Technology Association voor de European Night Receptie, die eerder deze week werd gehouden en waar een selectie van de meest succesvolle Europese vernieuwers en invloedrijke leiders uit 18 verschillende landen.


bekijk origineel

Like Reageer