OFCORES
EAP CB 2022
OFCORES|
5 december 2022

Het Eastern Partnership Civil Society Forum (EaP CSF) hield zijn 14e jaarlijkse vergadering in Praag op 5 en 7 december 2022. Het was de eerste persoonlijke bijeenkomst sinds het begin van de Covid-19-pandemie, maar de aanwezigen werden deze keer geconfronteerd met de uitdagingen van de Russische oorlog in Oekraïne.


Het evenement begon met een prijsuitreiking en receptie in het Tsjechische parlement op de avond van 5 december, gevolgd door de tweede en derde dag in het OREA Hotel Pyramida. Het gevarieerde programma omvatte boeiende activiteiten zoals paneldebatten, thematische discussies, workshops, documentairevertoningen, een fototentoonstelling, een muziekoptreden en netwerkmogelijkheden.


OFCORES leverde oplossingen, waaronder het inkopen van locaties en catering, het maken van plattegronden, onderhandelingen met leveranciers en contracten voor AV-apparatuur, fotografie, videografie en privévervoer (shuttles, vluchten, bussen). Ze zorgden ook voor een uitzonderlijke locatieopstelling en verzorgden de registratie ter plaatse, evenals het organiseren van diners en een prijsuitreiking.

bekijk origineel

Like Reageer