OFCORES
BlueInvest-dag 2023
OFCORES|
9 maart 2023

BlueInvest Day 2023, het vlaggenschip matchmaking-evenement op de blauwe economiekalender van de Europese Unie, vond plaats op donderdag 9 maart in de KBR (Koninklijke Bibliotheek van België) in Brussel. Het evenement, georganiseerd door OFCORES, bracht innovators, ondernemers en investeerders uit de BlueInvest-gemeenschap samen voor een dag vol business-to-investor matchmaking, netwerken, inspirerende keynotes, paneldiscussies, de BlueInvest Awards, pitch battles en BlueInvest succesverhalen.


OFCORES verzorgde de complete opzet van het hybride evenement, inclusief conceptontwikkeling, streamingtechnologie, registratie, communicatie (website, mailings en branded manuals), leveranciers- en keynotemanagement, creatieve event deliverables en reismanagement.


De dag verwelkomde een live publiek van ongeveer 200 mensen ter plaatse, terwijl de gemeenschap ook kon deelnemen aan het live gestreamde evenement. De 900 deelnemers kregen de kans om van marktleiders en experts te horen over de nieuwste trends, uitdagingen en kansen in de blauwe economie. De dag werd geopend door commissaris Sinkevičius en er waren ruim vijftig sprekers aanwezig, zowel live op het podium als op afstand. Het publiek kon ook deelnemen aan matchmakingsessies tussen bedrijven en investeerders en netwerken met potentiële investeerders, partners en klanten.


De pitchbattles van de BlueInvest Awards waren een hoogtepunt van het evenement, waarbij innovatieve startups en MKB-bedrijven uit de blauwe economiesector hun zakelijke ideeën pitchten voor een panel van investeerders en experts uit de industrie. De winnaars kregen financiering en steun om hen te helpen hun bedrijf op te schalen en hun ideeën op de markt te brengen. Er werd in realtime een interactieve stemtool gelanceerd om de winnaar van de People's Choice Award te bepalen.

bekijk origineel

Like Reageer