OFCORES
BAM Marketingcongres 2023
OFCORES|
7 december 2023

Het BAM Marketing Congres trekt jaarlijks ruim duizend marketeers. Dit jaar vond het congres plaats in Brussels Gate, een evenementenlocatie nabij Brussel in Groot-Bijgaarden.


Marketeers, bureaus en andere geïnteresseerde belanghebbenden genoten van de inspirerende eye-opening talks en leerden best practices en business cases van 60 experts op 3 verschillende podia. Voor de eerste keer dit jaar hebben we twee workshopgebieden gecreëerd, genaamd Labs – het Insights Lab en het Web3 Lab – waar deelnemers meer informele en persoonlijke tips en trucs konden krijgen van een hele reeks geweldige sprekers. In de Marketing Village konden de deelnemers elkaar ontmoeten, hun netwerk uitbreiden en de beste marketingoplossingen ontdekken die beschikbaar waren dankzij het brede scala aan aanwezige partners en exposanten.



De volledige organisatie van het Marketingcongres werd ons toevertrouwd door BAM - de Belgische Vereniging voor Marketing. De ontwikkeling van het eventconcept, de bouw van de podia en de Marketing Village, het keynote speakermanagement, het zoeken en opvolgen van de partners, het ter beschikking stellen van de nodige technische knowhow,... zelfs de volledige communicatie en marketingplan werd uitbesteed aan Forum Europe | VAN KERNEN.


Het congresthema en de selectie van sprekers gebeurde in overleg met de marketingfederatie. Het thema van dit jaar 'Re-think' en de paarse en oranje merkkleuren en visuals werden geïntegreerd in alle branding en communicatie van het evenement.

bekijk origineel

Like Reageer