aLBot & aLBot
Leve het Leven. Welkom bij VivaVita.
aLBot & aLBot|
29 januari 2024

VivaVita wil een fijne gezelligheidsvereniging zijn voor 55-plussers die met beide voeten en met goei goesting in het leven staan. We brengen de matuurdere levensgenieters en dedagplukkers - een mix van mannen, vrouwen, singles en koppels - samen voor toffe en gesmaakte belevenissen. We trekken eropuit voor een streepje cultuur, spel, sport, avontuur, gastronomie, of voor gewoon een ongedwongen stapje in de wereld in het aangename gezelschap van gelijkgestemde zielen.


VivaVita biedt je een gevarieerde en doordachte keuze aan activiteiten: wandelingen, bedrijfsontdekkingen, museumbezoeken, tentoonstellingen, sportieve kennismakingen, optredens, workshops, groepsetentjes, enz. Allemaal met bezieling georganiseerd, en met de plechtige belofte er daar waar enigszins mogelijk een eigen memorabele toets aan te geven.


Onze ambitie...

Onuitwisbare levenservaring complementeren met (nog meer) verrassende, leerrijke, originele en onvergetelijke belevingen en ontdekkingen.


Klaar om het leven vandaag te vieren?

Ga dan mee op ontdekking met VivaVita. Sluit je aan bij ons clubje van moderne medioren en geniet van sociale interactie, boeiende belevingen en nieuwe vriendschappen.


Want het leven vier je vandaag!

https://vivavita.be/

Like Reageer
Christian Titeca
Leader |Photoevents | 9 februari 2024

Gezellig initiatief :-)

Like | Reply
Linda Baute
Leader |aLBot & aLBot | 9 februari 2024

Dankjewel. We willen er echt graag iets moois van maken. ;-)

Like