Event Idee
Verbondenheid in virtuele tijden
Event Idee|
27 april 2020

Een teambuilding met de collega’s of een vrijgezellenparty met de vriendinnen… allemaal vanuit hun eigen kot… Dat zijn enkele van de mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden in deze periode waarin persoonlijk contact enkel via virtuele evenementen mogelijk is. 

Elk evenement wordt voor jou op maat uitgewerkt met uitgelezen details zodat jouw exclusieve boodschap duidelijk wordt overgebracht aan het juiste doelpubliek.  

Wij nemen de totale organisatie voor onze rekening zodat jij samen met de vrienden / collega’s / klanten / prospecten kan genieten van een zorgeloos evenement. 

Voor bedrijven garanderen wij een return on investment en een prachtige herinnering voor de geschiedenis van je bedrijf. 

Voor privé aangelegenheden schrijven wij samen met jou onvergetelijke geschiedenis, een feest dat in het geheugen gegrift staat. 


Hoe pakken wij dat aan?  

Elk evenement bij ons is maatwerk. Wij verzamelen jouw persoonlijke wensen en doelen en maken voor jou een aaneenschakeling van virtuele fun workshops en spelletjes waarmee we jouw gasten samenbrengen voor een 3 à 4-tal uren amusement.

Elke deelnemer krijgt voorafgaand een gepersonaliseerde doos met materialen & gadgets thuis afgeleverd door onze eigen koerier, waarmee ze de workshops en spelletjes bij hen thuis zo intens mogelijk kunnen ervaren.  

Het online-event wordt professioneel aan elkaar gepraat door onze creatieve moderators-presentators die het geheel doorspekken met tips & tricks en kleine opdrachten maar die ook onmiddellijk hulp bieden mocht er een gast wat moeilijkheden hebben met het online-gebeuren. 

Een dansparty kunnen we creëren via live-streaming studiomuziek verzorgd door onze, speciaal voor jou uitgekozen, DJ’s die muziek spelen passend voor jouw evenement. Zelfs je favoriete schijf aanvragen, is mogelijk. 

Met al deze persoonlijke details kunnen we met dit virtuele evenement de gewone events zo goed als mogelijk benaderen.


Heb jij ook zin in wat fun?

Aarzel niet om ons te contacteren want nu nog meer dan anders is samenhorigheid belangrijk.  Wij hebben er alvast goesting in om jou wat fun te brengen in het leven!

Like Reageer