Ecco La Luna
Eerste event van het jaar voor Mirto!
Ecco La Luna|
3 januari 2024

Woensdag weerklonk het startschot van ons jaar met een eerste event voor maatwerkbedrijf Mirto op hun site voor maar liefst 275 deelnemers!

 

De dag begon met een lekker ontbijt gevolgd door een inspirerende intro door Inge Schroijen, algemeen directeur van Mirto. Zij haalde de filosofische uitspraak 'Panta Rhei' aan, om te benadrukken dat er ook voor Mirto veel beweegt. Net zoals een rivier waarop ze samen moeten navigeren. Daarna deed ze het nieuwe project 'De Mirto Symfonie’ uit de doeken, hun organisatiebreed project tegen grensoverschrijdend gedrag.

 

Vervolgens was het tijd voor een aantal workshops en activiteiten in doorschuifsysteem. Vier sessies van telkens 1 uur vergezeld door een smakelijke lunch. De workshops over omgaan met verandering en grensoverschrijdend gedrag nam Mirto voor hun rekening, de activiteiten namen wij op ons. We organiseerden enerzijds onze speelse team challenges met focus op communicatie en samenwerking. Anderzijds gaven we ook ruimte aan pure fun met activiteiten als volksspelen, curling op synthetisch ijs en de booming sport darts. 

 

Eindigen deden we met een heus djembe-concert! Dé ideale metafoor om als groep in symfonie en samenspel 1 te zijn. Als de kers op de taart zong onze Sandra Mermans haar eigen versie van het liedje Pure Liefde. En dat is ook hetgeen wij iedereen bij Mirto wensen, pure liefde op hun symfonische tocht op de rivier doorheen 2024 en de verdere toekomst! De vele blije en lachende gezichten gaven ons alvast een waanzinnig tof gevoel om het jaar mee te starten. At your service 😀

Like Reageer