Breakout Bandits
Kom maar op met die regen! Wij zijn er klaar voor met Capture The Flag Indoor
Breakout Bandits|
11 december 2023

Regenachtige dagen kunnen je plannen voor een teamuitje of familiedag flink dwarsbomen en voor veel stress zorgen in de voorbereiding. Nu de herfst volop is los gebarsten introduceren we Capture The Flag Indoor. De indoorversie geeft een unieke draai aan het klassieke spel. Geen regenponcho's of doorweekte schoenen meer. Je kunt binnenshuis genieten van de spanning en onvergetelijke herinneringen creëren met de spelers. Dus laat de regen maar komen, wij zijn er klaar voor!


EEN OP MAAT GEMAAKT SPEL OP BASIS VAN SPELER-ENQUÊTES


Capture The Flag Indoor is een op maat gemaakt spel. Alle spelers vullen vooraf een vragenlijst in. Op basis van de antwoorden maken wij een op maat gemaakt spel. Het doel is om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de locatie van de vlag door vragen over de spelers te beantwoorden. Communiceer real time met andere teams om je strategieën te plannen en je tegenstanders te slim af te zijn. Elke seconde telt bij Capture The Flag. Wees het eerste team dat de vlag vind en win het spel!


LAST-MINUTE KIEZEN VOOR OUTDOOR OF INDOOR


Speel je liever de outdoor-versie? Ga dan voor zekerheid en voeg tijdens het reserveren de indoor-versie als een backup game toe. Bij goed weer speel je dan de outdoor-versie. Bij slecht weer kan je de indoor-versie spelen. Het is als een verzekering, om ervoor te zorgen dat je altijd een game kan spelen, ongeacht het weer.


LAAT HET WEER JE PLEZIER NIET BEPALEN


Met Capture The Flag Indoor breng je de opwinding van het spel naar kantoor, evenementlocaties, of zelfs je eigen woonkamer. Verander elke binnenruimte in een strategisch speelveld en laat de hilariteit beginnen! De regen kan buiten stromen, maar binnen zorgt het spel voor een storm van actie, lachen en teamwork. Of je nu in het winnen team zit of een nederlaag leidt, je gaat sowieso weg met een schat aan leuke en onvergetelijke verhalen over je team. Dus pak je telefoon, verzamel je teamgenoten en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur: bereid je voor op Capture The Flag!

Like Reageer