FarmFun
Teambuildingconcept FarmFun in volle expansie! 9de vestiging opent in regio Kortrijk.
FarmFun|
8 december 2023

Zwevegem - FarmFun, bekend om zijn unieke teambuildingactiviteiten op de boerderij, kondigt met trots de opening aan van zijn negende vestiging in Zwevegem, gepland voor maart. FarmFun biedt buitengewoon leuke teambuildingactiviteiten voor bedrijven en verenigingen, met als doel waardevolle connecties tussen teamleden te leggen en de teamcommunicatie te versterken. Met Leentje Lachat en Xavier Renard aan het roer, zal FarmFun vanaf maart ook de unieke beleving aanbieden in de regio Kortrijk.

Deel van een groter geheel


Leentje en Xavier, de enthousiaste uitbaters, hebben ervaring in het samenbrengen van mensen en hebben hun sporen verdiend in het organiseren van activiteiten, voornamelijk gericht op verenigingen en scholen. Hun focus verschuift nu naar nog meer bedrijfsactiviteiten, en FarmFun past perfect in dat plaatje. "FarmFun heeft een solide reputatie opgebouwd op het gebied van teambuildingactiviteiten, en dat sprak ons aan," zegt Leentje Lachat. "Met FarmFun kunnen we deel uitmaken van een groter geheel. We vonden het ook heel belangrijk om de kloof tussen de burger en de landbouw te verkleinen," voegt Xavier toe. Het enthousiaste duo staat te popelen om iedereen te verwelkomen op hun FarmFun vestiging en de leukste en meest originele teambuildingactiviteiten aan te bieden.

Vestigingen in elke Vlaamse provincie


Leentje, Xavier en hun landbouwbedrijf passen perfect in het FarmFun concept," zegt Patrick Weltjens, medeoprichter van FarmFun. "Ons bedrijf is zoals je kunt lezen in volle expansie. We hebben momenteel in elke Vlaamse provincie een vestiging, maar het ambitieuze plan is om ook over de landsgrenzen heen FarmFun zaadjes te planten. Afgelopen augustus openden we trouwens onze eerste Nederlandse vestiging in Velp, Noord-Brabant, besluit Weltjens.

Like Reageer