FarmFun
FarmFun behaalt voor derde keer ‘Certificate of Excellence’ met maximum score
FarmFun|
30 november 2023

FarmFun is de pionier in plezierige teambuildingactiviteiten op eigentijdse boerderijen en heeft opnieuw het 'Eventplanner.net Certificate of Excellence' in de wacht gesleept tijdens de Festivak-vakbeurs in Mechelen. Voor de derde keer worden we beloond met deze eer en wederom met de maximale score.


Het is bijzonder dat we voor de derde keer op rij het 'Certificate of Excellence' met de maximale score ontvangen. Dit is het resultaat van onze voortdurende toewijding en focus op klantgerichtheid, waarmee ons team unieke en onvergetelijke ervaringen biedt. We kijken vol verwachting naar de toekomst en blijven streven naar vernieuwing in ons aanbod van buitengewone teambuildingactiviteiten, omdat dat is wat onze klanten ervaren.

FarmFun, ooit gestart als een nevenactiviteit op een melkveebedrijf in Bocholt, is nu een gevestigde naam in de teambuildingsector voor zowel B2B als B2C in Vlaanderen, en recentelijk ook in Nederland. Het voltallige 120-koppige FarmFun team heeft opnieuw met toewijding bijgedragen aan elke teambuilding, wat deze erkenning mogelijk heeft gemaakt. We zijn oprecht verheugd over deze prestatie en willen onze dank uitspreken aan onze 8 franchisenemers, die actief hebben bijgedragen aan dit succes.


En er is meer goed nieuws, want binnenkort openen we een negende vestiging. De exacte locatie wordt nog niet onthuld, maar deze aankondiging markeert wel de verdere expansie van het geliefde FarmFun-concept.


Op zoek naar een teambuildingervaring waarbij elk individu

kan deelnemen? Bezoek http://www.farmfun.be voor meer informatie.

Like Reageer