De2pk'tjes
Autozoektocht in de Vlaamse Ardennen
De2pk'tjes|
29 november 2023

Plan je een uitdagende daguitstap met je gezin, vrienden of collega’s? Een uitje met je ouders en/of grootouders? Boek een AUTOZOEKTOCHT en ontdek de Vlaamse Ardennen op een originele manier. Je kan de AUTOZOEKTOCHT combineren met een lekkere picknick of aperitief box. Huur een 2cv, huur een Dyane of huur een Méhari met AUTOZOEKTOCHT bij De2Pk'tjes.

 

De Vlaamse Ardennen is een uitgestrekte, vooral, groene regio in Oost-Vlaanderen. Krijg je tijdens een daguitstap of een meerdaags bezoek onverhoopt toch af te rekenen met minder goed weer, dan niet getreurd…met deze autozoektocht maak je er toch een aangename dag van.

 

Wanneer?

De autozoektocht kan zowel als halve dag activiteit, afterwork of volledige dag geboekt worden. De autozoektochten van een halve dag en afterwork zijn ongeveer 50 km lang. De autozoektocht op basis van 1 dag is ongeveer 100 km lang. Het vertrek en aankomst is steeds bij De2Pk’tjes.

·       Autozoektocht op basis van een volledige dag: 09u30 – 17u30

·       Autozoektocht op basis van een halve dag: 09u-13u of 14u-18u

·       Autozoektocht op basis van Afterwork (Ma-Vrij): 17u - 21u

 

Roadbook

Bij vertrek krijgen jullie een roadbook mee. Het roadbook is opgemaakt volgens het BOLLETJE–PIJLTJE principe, the old fahion way dus. Alle tekeningen zijn op basis van rechte lijn structuren (zie hieronder) en zijn dus geen exacte weergave van de werkelijke situatie. Gelieve respect te tonen voor alle weggebruikers & de wegcode, het uitgestippelde parcours is hoofdzakelijk op kleine landwegen, waar ook veel voetgangers, fietsers, kinderen, etc … op circuleren. Voorzichtig rijden is de boodschap en vooral genieten.



Voorbeeld van de gebruikte symbolen

 

Zoektocht met foto’s

In het roadbook zal je verschillende foto’s terugvinden die je onderweg zal tegenkomen. Deze staan (uiteraard) in willekeurige volgorde, plaats deze in de juiste volgorde en zoek de antwoorden bij de vragen. De foto’s en vragen maken het leuk om De2Pk’tjes autozoektocht met meerdere teams tegen elkaar te spelen, bvb als teambuilding of met vrienden of familie.

De antwoorden op de vragen zijn eenvoudig ter plaatse te vinden. Hier en daar hebben we er misschien wel een strikvraag ingestoken … Voor de rallyfreaks: de meeste vragen kunnen gemakkelijk worden opgelost. Ga dus niet in elke vraag een ‘strik’ zoeken. Wij hopen dat deze autozoektocht je een aangename dag bezorgt. Op het einde van de autozoektocht krijgen jullie de antwoorden op de vragen mee.

Groepen en/of teambuilding

De foto’s en vragen maken het leuk om De2Pk’tjes autozoektocht met meerdere teams tegen elkaar te spelen. Indien jullie met verschillende teams rijden kunnen we de teams laten vertrekken met enkele minuten verschil om de competitiviteit te verhogen.

Like Reageer